2777
2789
عنوان

بیبی فیس بودن پسرا

648 بازدید | 10 پست

بچه ها من قدم ۱۷۲ هستش از یه پسری خوشم اومده که قدش همین حدوداس همسنم هستیم ولی خیلی بیبی فیسه و حداقل سه چهار سال کمتر نشون میده از سنش من خیلی دوسش دارم و برام جذابه شخصیتش هنوز بینمون رابطه ای نیست و صرفا من ازش خوشم میاد میترسم اگه بعدا رابطه ای شکل گرفت مادرم سرزنشم کنه به خاطر قد و هیکلش و بیبی فیس بودنش چون فعلا هیچی نمیدونه از علاقه من اگه الان بهش بگمم منصرفم میکنه هم به خاطر سنش که هم سنیم هم اینکه شهرامون با هم متفاوته به نظر شما مهمه؟ البته از لحاظ فرهنگی فکر کنم خیلی تفاوت داشته باشیم اون اصالتا تبریزیه ساکن تهران و من شمالی دانشگامونم گیلانه هیچ ربطی بهم نداریم😐 ولی دوسش دارم حسم بهش خیلی خوبه

شوهرم بیبی فیسه ۳۵سالشه انگاری بیست سالشه 😁

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی خودت چی دوستداری 

من به شخصه نمیپسندم اما همیشه نظر خودت مهمه نه بقیه

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
شوهرم بیبی فیسه ۳۵سالشه انگاری بیست سالشه 😁

شمام بیبی فیسی؟ من ازش چند ماه کوچیکترم ولی کنار اون انگار ازش بزرگترم در صورتی که همه به منم میگن کمتر از سنت نشون میدی ولی کنار اون بیبی فیس بودن من بی معنی میشه😂

شمام بیبی فیسی؟ من ازش چند ماه کوچیکترم ولی کنار اون انگار ازش بزرگترم در صورتی که همه به منم میگن ک ...

نه اتفاقا اصلا بیبی فیس نیستم ولی دوازده سال ازش کوچیک ترم😊😊

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀
باید ببینی خودت چی دوستداری  من به شخصه نمیپسندم اما همیشه نظر خودت مهمه نه بقیه

من اصلا معیارای ظاهریم باهاش جور در نمیاد یعنی همیشه تو ذهنم یه پسر قد بلند و چارشونه بود ولی جذب اخلاقش شدم به این که وقتی باهاش حرف میزنم حالم خوبه چهرشم البته خوشگله ولی خب با معیارای قبلی من زمین تا اسمون فرق داره ولی واسم مهم نیست😁 از مامانم میترسم فقط چون قد و اینا براش مهمه🤣

نه اتفاقا اصلا بیبی فیس نیستم ولی دوازده سال ازش کوچیک ترم😊😊

خب همین که ازش بزرگتر نشون نمیدی خیلی خوبه ما همسنیم یعنی من اگه سن و ظاهرم بهم بخوره کنار اون که وایستم انگار چند سال بزرگترم

باید ببینی خودت چی دوستداری  من به شخصه نمیپسندم اما همیشه نظر خودت مهمه نه بقیه

نمیدونم اگه یک درصد رابطمون اوکی شد چجوری به مامانم معرفیش کنم چون مطمئنم گیر میده بهم هم به خاطر تفاوت شهرمون و راه دور هم این چیزا