2777
2789
سلام، من انسداد لوله دارم، هیدروسالپنکس شدید، ممکن هم هست در اثر آندومتریوز باشه معلوم نیست... و حتما باید لاپاراسکوپی کنم، بین انتخاب دکتر یونسی و موسسه ابن سینا شک افتادم، نمیدونم کجا برم... شما چی پیشنهاد میکنید؟ کسی تجربه داشته؟
خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
هدیه جون عزیزم من بهت ابن سینا رو توصیه میکنم.... برو با خانوم دکتر پادمهر ویزیت شو..... اگه تشخیص داد باید عمل کنی عملتم با دکتر خزعلی انجام بده..... من که خیلی راضی بودم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هر دو خوبن. ابن سینا رو با دکتر رزاقی انجام بده دکتر یونسی هم خوبه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ابن سینام رفتی برو کلینیک آندومتریوزش نه زنانش..... دکتر پادمهر ظاهرا دو شنبه ها هستن.... کلینیک آندومتریوز کلا کار و تخصصش تو این زمینش.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من آندومتریوز شدید لگنی داشتم..... یعنی لگنم درگیر بود..... من لوله ها و تخمدانم مشکلی نداشت و تشیخش مشکلمم به خاطر مهارت خانوم دکتر پادمهر بود..... چون من سونوها و عکس رنگیم کوچکترین مشکلیو نشون نمیداد..... من وقتی اون زمان خودم رفتم شانسی با دکتر پادمهر ویزیت شدم..... نمیگم بقیه دکترای کلینیک خوب نیستن..... اما با تمام وجودم میتونم بگم خانوم دکتر پادمهر عالین..... چون مشکل آندومتریوز لگنی منو با معاینه تونستن تشخیص بدن..... منی که نزدیک ۱۵ سال به خاطر این مشکل درد کشیده بودم و هیچ کدوم از دکترایی که رفته بودم نتونسته بودن تشخیصش بدن....
من نوبت اول برا ناباروری گرفتم، خودشون میفرستن اینور اونور. گفتن باید عمل کنم، یه سری آزمایش جدید نوشتن منتظر جواب اونهام. ولی مشخص هم نیست که آندومتریوز باشه قطعا.
خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
عزیزم والا نمیدونم میتونی دکترت رو خودت انتخاب کنی یا نه اما مطمئنا دوشنبه نری نمیتونی با خانوم دکتر ویزیت بشی..... ولی من تو تاپیکم به هر کی خانوم دکتر رو توصیه کردم باهاش وقت گرفته و ویزیت شده..... حالا یه ترای کن..... اینم آدرس تاپیکمه....
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1198642&PageNumber=1446
هدیه جون از شانس من این مارکرامم نرمال بودننننننن..... یعنی ببین دیگه خانوم دکتر چقدر مهارت داشت تو معاینه که ندولهای کف لگنم رو با انگشتاس لمس کرده بود.....
عجب خداروشکر که مشکلت تشخیص داده شد و حل شد. برا من هم دعا کن. ممنون بابت اطلاعاتی که دادی 😍
فدات عزیزم..... بازم سوالی داشتی من تو تاپیکم در حد توانم به سوال دوستان جواب میدم..... ایشالله هر چه زودتر بهبود پیدا میکنی..... من که هم خوب شدنمو هم مادر شدنمو یه جورایی مدیون خانوم دکترم چون یکی از موانع سر راه مادر شدنم همین آندومتریوز بود!!!!!!
ممنوووون... آندومتریوز واقعا چیز مزخرفیه، بدیش به اینه که اصلا معیار خوبی برا تشخیص قطعیش وجود نداره. حالا این گرفتگی لوله من رو گفتن یا از خون آندومتریوز هست، یا عفونت. تو لاپاراسکوپی مشخص میشه.