2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

275 بازدید | 23 پست

سلام دوستان میشه من رو راهنمایی کنید 

بخاطر استرس زیادی که بخاطر شغلم بهم وارد میشه، مسافت زیاد، پرداخت مزایا بدون توجه به عملکرد

تصمیم به انتقالی به سازمانی گرفتم که از سازمان خودمون کوچیکتر هست 

ولی مزایا بالاتر از اینجا هست، ارامش شغلی بیشتره، مسافت محل زندگی تا محل کار نصفه ، روزهای کاری کمتره 

فقط الان استرس گرفتم با این همه توانایی که دارم نکنه تصمیم اشتباهیه 

بحث ارتقا شغلی هم نیست چون جایی هم که کار میکنم یه مسئولیت ثابت دارم 

بنظرتون استرسم به جاست یا بیجا؟ 

استرس نداشته باش بابا

اگه از بابت این جابجایی مطمئنی

دیگه خیالت راحت باشه

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا جابجایی استرس داره طبیعیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به نظرم بهتره هرجا ک حالت بهتر باشه مطمبن باش میتونی بیشتر پیشرفت کنی

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بنظرم هیچی مهم تر از آرامش نیست

من که محل کارم با خونه ام پیاده پنج دقیقه راهه دوسالی هست که اینجوریه. 

قبلش که تو مدرسه دیگه بودم با ماشین بیست دقیقه ای راه بود واقعا زمستونا مه نمیدونم هزارمشکل دیگه،الان واقعا احساس آرامش میکنم.

نمی‌دونم واقعا مزایای خاصی نداره محل کار الانت نسبت به اونجایی که میخوای بری.ولی در کل ما یبار زندگی میکنیم و جوونیمون زود تمام میشه وقتمون کمه هر جایی که احساس راحتی بیشتری میکنی برو چون عمر با ارزشمونو داریم سپری میکنیم

ارامش و درامد به نظر من مهمتره. استرس و خستگی باعث میشه هم از توانایی هات نتونی بهتر استفاده کنی هم جسم و روحت اسیب میبینه. احتمال میدم سال های اولی هست که کار شروع کردی و این طرز فکر داری.

تا وقتی اطلاعات ریز نداشته باشیم نمیتونیم نظر بدیم حقوقت چقدر تغییر میکنه تایم کاریت چقدر تغییر میک ...

ساعت کاری ۸ تا دو ونیم هست و پنجشنبه تعطیل

درحال حاضر هفت و نیم تا ۱۴ هر روز 

حقوق کمتر میشه ولی خب چون مزایاش بیشتره جایگزین میشه