2777
2789
عنوان

شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست

عزیزم من با ده سال سابقه و بهترین حقوق و شرایط کار و سمت بخاطر بچم شغلمو گذاشتم کنار یکی دوماه اولو دادم به خواهرم ماهی 2 تومن هم قرار بود بدم ولی متاسفانه بچه خودش که 5 سالش بود نوزاد منو کتک میزد بخاطر همین کلا کارو بوسیدم کنارو گذاشتم کنار و گفتم من بخاطر آینده بچه میرم سرکار که تو رفاه باشه تربیتش خوب نباشه به چه دردم میخوره شما هم به نظر من کارو بیخیال باش و به فکر تربیت بچت باش که خدا نکرده بعدا تربیتش مشکل نداشته باشه

خب ب مامانت بگو استعفا دادم فقط چند روز نگهش دارن تا موافقت کنن

ببینی قیافشونو میخوای قرار کنی. داداشم میگه من دزدم میخوام پول بابامو بخورم که اینجا بچه رو میارم. 

بابام قیافه گرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من با ده سال سابقه و بهترین حقوق و شرایط کار و سمت بخاطر بچم شغلمو گذاشتم کنار یکی دوماه اولو ...

یه ماهو چیکار کنم الان من بگم نمیخوام برم سر کار سفته میذارن اجرا. چی بگم به مدیرم. 

فکر کن ما مواد غذایی می‌خریم کادو خریدم برای مامانم و... بعد بهم میگه دزد. 

میفهمم چی میگی منم دیر ب دیر خونه ی بابام میرم اما واسه ی بازار رفتن بچه مو میذارم صد بار زنگ میزنن دیگه فهمیدمبا  انتظار داشتن ازبقیه فقط خودمو عذاب میدم بلاخره بچه بزرگ میشه دیگه احتیاجی بهشون نداری مخصوصا اینکه میگی داداشتم فحش میده بچه تو نبر