2777
2789
عنوان

شاغل بودن

339 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها یه کار خوبی دارم و دو ماهه میرم بچم رو پیش خانوادم گذاشتم مامانو بابامو داداشم هم بی احترامی بهم میکنن هم بچم رو دارن بد میکنن از یه طرف دوست دارم سرکار برم از طرفی برای بچم نگرانم همسرم اجازه نمیده ببرمش مهد یا پرستار بگیرم واقعا تو بدترین شرایط ممکن هستم. بدبختانه به محل کارم سفته هم دادم که یکسال بمونم. واقعا چیکار کنم اوایل مامان و بابام گفتن بچه رو بیار پیشمون الان محل نمیدن بهمون اخلاقا شون عوص شده داداشم که فحش میده همش

حیف 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار مهد .

بیاین داخل این تاپیک 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10144006&slug=جالب-جالب-جالب&postId=269831042

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
توی محل کارت خانه بازی نداره؟چون من زنداییم دوتا بچه داره و جفتشون رو میزاره توی زمین بازی محل کارش

نه متاسفانه ولی کار خوبیه و رشته خودمه من چندین سال دنبال این کار میگشتم

داداشم کلا بددهنه مثلا جلوی شوهرم به بابام میگه مثل آدم غذا بخور. یا به مامانم میگه خفه شو و...  ...

عزیزم واسه بچت وقت بذار نشه یکی مث داداشت فردا از اون یاد میگیره رابطه تو کم کن چند سال واسه بچت وقت بذار بعدش ی عمر راحتی میتونی بری سر کار ادم پولو واسه چی میخاد اگه بچه ش تربیت درست نداشته باشه