2777
2789
عنوان

مامانهایی که ناخواسته باردار شدن

669 بازدید | 19 پست

خانوما من ناخواسته باردار شدم خیلی شک شدم الانم که هفته نهم خیلی احساسات متضادی رو دارم 

همه میگن ناشکری ولی واقعا میترسم سر زایمان اولمم افسردگی گرفتم شهر غریب زندگی میکنم و شرایط مالی جالبی هم نداریم واقعا میترسم نتونم خوشبختشون کنم یه دختر ۳و نیم ساله هم دارم....همش در حال گریه ام

....تازه این شرایط هم به کنار مادر شوهرم هر روز زنگ میزنه ایشالله پسر بشه حال پسرت چه طوره 

دیوانه شدم

میگذره زمان خوبیه واسه بارداریت و بچه هات باهم همبازی میشن خدا هردوشون برات نگه‌ داره

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه نگران نباش ،همونقدر اولی خرج داره خرجشون تقسیم میشه بین دوتا 

غریبی؟؟ما تو شهر خودمون غریبیم که 

هفته نهمی پس یعنی قلبش داره میزنه پس به خودت اعتماد کن که مامان با لیاقتی هستی خدا بازم بهت نعمت داده 

مادر شوهرتم نافهمه بهش همین حالا بگو دختر به از پسره حتی دور از جون کوووورش 

بهش بگو ناراحت میشی توی کار خدا دخالت میکنه 

بچه فقط باید سالم باشه 

برای اینک ته دلت رو خالی کنم نمی‌گم.منظورم کلی هستش و نظر شخصیم این هستش ک برای کسایی ک زندگی با وضع مالی عااالی ن خوب عالی دارن میتونن دوتا بچه بیارن ...اما برای افراد بارندگی در سطح متوسط فقط یک بچه چوووون واقعا با توجه به شرایط اقتصادی خییییلی سخته ...ی سرما خوردگی معمولی بچه راحت ه800,900صدتموم میشه هزینه لباس....ک سرسام اوره

سبزوار وطن من ...
ایندفه بگو دکترم گفته دختره تا دست از سرت برداره

با شناختی که از اخلاق خودم دارم اگه یکی تو جنسیت بچه م دخالت کنه اعصابم کشش نداره جوابشو میدم 

۹ماه آدم استرس بکشه بعدش شب بیداری داشته باشه 

بعد تازه بگن چرا دختره ؟؟یا چرا پسره؟؟ 

با شناختی که از اخلاق خودم دارم اگه یکی تو جنسیت بچه م دخالت کنه اعصابم کشش نداره جوابشو میدم  ...

اره منم بی اعصابم میگیرم طرفو جر میدم😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
برای اینک ته دلت رو خالی کنم نمی‌گم.منظورم کلی هستش و نظر شخصیم این هستش ک برای کسایی ک زندگی با وضع ...

واقعیتش هم همینه من خودم تو خانواده پر جمعیت بزرگ شدم ‌میدونم چقدر سخته واقعا شرایط اقتصادی خیلی تاثیر گزاره

با شناختی که از اخلاق خودم دارم اگه یکی تو جنسیت بچه م دخالت کنه اعصابم کشش نداره جوابشو میدم  ...

کاش منم میتونستم کلا شوهر من تک پسره یه خواهرم داره اون بچه مدرسه ایه 

شانس اوردم شهر غریب زندکی میکنم فاصله داریم نمیتونم جوابشو بدم