2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای گفتی، منم اذر ماه انجام دادم کلا دوماهه افسردگی گرفتم  بزرگتربن حماقت زندگیم بود

پاک نشده؟ 

نمیخام برم ترمیم ک زود پاک شه

منم دارم افسردگی میگیرم خودمو حبس کردم تو خونه انقدر گریه کردم

پاک نشده؟  نمیخام برم ترمیم ک زود پاک شه منم دارم افسردگی میگیرم خودمو حبس کردم تو خونه انقدر ...

بنظرم نرو، منم نرفتم ترمیم که بره. نه ببین کامل پاک نشده والا فقط اون تیرگی رنگه اولش کمرنگ شده، ولی اون خطابی ک زده همشون هستن.بخدا منم زیاد مهمونی بیرون نمیرم، خیلی سرچ کردم خیلیا میگن کلی ک پاک نمیشه شاید ب مرور کمرنگ شه 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
بنظرم نرو، منم نرفتم ترمیم که بره. نه ببین کامل پاک نشده والا فقط اون تیرگی رنگه اولش کمرنگ شده، ولی ...

چیکار کنیم😔برا من مدلشم خیلی بد زده

دخترم هستم شبیه زنا شدم😔😭

سه ساعته زدم پنبه بکشم میره؟  ضایه نشه نصفه بمونه

والا نمیدونم منم تو نت خونده بودم،حالا راست میگی پنبه نکش بدتر شه منم نمیدونم ولی منم تو همین سایت دیده بودم یه خانومه گفت پشیمون شدم سریع شستمس. 

قطعا پاک نمبشه چون رنگو زده داخل پوست 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
والا نمیدونم منم تو نت خونده بودم،حالا راست میگی پنبه نکش بدتر شه منم نمیدونم ولی منم تو همین سایت د ...

اره با شستن ک پاک نمیشه

ولی ارایشگرم گفت وازلین رنگو کامل میکشه ب خودش

حالا الان کلی وازلین زدم روش ببینم چی میشه

اما بمیرمم ترمیم نمیدم

ی چیز دیگه ام هستا یه هفته صبر کنی کمرنگ میشه، اما مدلش تغییر نمیکنه فقط یذره کمرنگ میشه جا میفته&nb ...

یکاریش میکنم

هرروز چرب نگهش میدارم، میرم حموم میسابم، ترمیمم نمیرم

آبلیمو و سرکه هم میزنم

توعم همین کارارو بکن شاید جواب داد🤦‍♀️

یکاریش میکنم هرروز چرب نگهش میدارم، میرم حموم میسابم، ترمیمم نمیرم آبلیمو و سرکه هم میزنم توعم هم ...

عزیز تونستید فیبروز ابرتون روپاک کنید؟میشه لطفا منم راهنمایی کنید فقط دوتاخط نوک ابروم هست میخوام پاک شه😭