2777
2789
عنوان

کمکک داداشم داره دیوونه میشهه

727 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برادر من ۸ سالشه مشکل تمرکز و بیش فعالی داره برای همینم یه سال اولو نتونست بخونه دکترم میبریمش اما دنبال متخصص روانپزشکی کودکان خوب میگردم تازگی هام پرخاشگر شده همش عصبی میشه اگه میشناسین لطفا معرفی کنین ضروریه

اگه شیراز هستین بگم

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

تهران برو پیش دکتر رستمکلایی تو پونک سردار جنگل.خیلی عالی و باتجربست‌.شک نکن.من خودم پسرم بیش فعاله.یکی از دکترای مرکز آتیه هست که اوخده اینجا.اینقدر کاربلده ارجاع میده پیش روانکاو یا بازی درمانای خودشوت‌تشخیص الکی نمیده.قرص الکی نمیده.نظام الدین رستمکلایی

تهران برو پیش دکتر رستمکلایی تو پونک سردار جنگل.خیلی عالی و باتجربست‌.شک نکن.من خودم پسرم بیش فعاله. ...

واقعا دکتر نظام الدین رستم کلایی کارشون رو بلدن و کاردرست و درجه یک هستن.