2777
2789
ای بابا به بچم علیرضا چرا فحش میدی بنده خدا تو این سرما پتو کشیده سرش تو تختش خوابیده 😁😁😁😁

ای جانم اسم پسر شما علیرضا ست؟ 😍😂

نه پسر شما رو نمیگم اون پسره که دوسش دارمو میگم 😂😂

☁☕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون نازه؟؟ 

مثل نقاشی می مونه فوق العادس عین فرشته ها نازه

داستان نام کاربریم بر گرفته از زندگیه واقعی منه، من و همسرم از دو شهر مختلف و با دو فرهنگ به شدت متفاوت هستیم ولی چون قدرت عشق از همه چی بیشتره تونستیم معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم /شاید یروزی همینجا داستان زندگیمو نوشتم/کاربرقدیمی ام نمی دونم چرا تعلیق شدم دوستان نی نی سایتی راهنماییم کردن با خط جدید بیام دمشون گررم. من عاشق شَهرمم😍                                                                                                  عاشق بارون❤عاشق کوه❤عاشق دریا❤عاشق جنگل❤
ای جانم اسم پسر شما علیرضا ست؟ 😍😂 نه پسر شما رو نمیگم اون پسره که دوسش دارمو میگم 😂😂

آره اسم پسرمم علیرضاس 

دلتنگ بودی خواستم اذیتت کنم بخندی ❤

داستان نام کاربریم بر گرفته از زندگیه واقعی منه، من و همسرم از دو شهر مختلف و با دو فرهنگ به شدت متفاوت هستیم ولی چون قدرت عشق از همه چی بیشتره تونستیم معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم /شاید یروزی همینجا داستان زندگیمو نوشتم/کاربرقدیمی ام نمی دونم چرا تعلیق شدم دوستان نی نی سایتی راهنماییم کردن با خط جدید بیام دمشون گررم. من عاشق شَهرمم😍                                                                                                  عاشق بارون❤عاشق کوه❤عاشق دریا❤عاشق جنگل❤

روزی میاد تموم دلتنگیا و غربت ها تموم میشه و خدا تو شهر خودم یه خونه ویلایی بزرگ بهم میده همراه همسر و بچه هام بهترین لحظه ها رو می سازیم فقط به امید اون روزا زنده ام چهارده سال غریبی کشیدم دوسال اومدم شهر خودم خدایا معجزه وار اینجا موندگار بشم 🙏