2777
2789
عنوان

چقدر تنهام....

515 بازدید | 22 پست

شوهرم خیلی اذیتم میکنه اصلا من و دخترم واسش مهم نیستیم .فقط ب فکر کاره..دیگ خسته شدم ۵ ساله تحمل میکنم تا یچیزی میگم یا صدام میره بالا منو میگیری زیر کتک مثلا دیشب گفتم پول بده حوله بخرم منم عصبی شدم با اینکه پریودم منو زد برد انداخت حموم..چون پیش خانوادش زندگی می‌کنیم یا جلو دهنمو میگیره یا میبره میندازه حموم ک نشنون. خانوادم نمیدونن ک میزنه منو اما میدونن ک خسیسه.ی بار سر مادرش ک اذیت می‌کرد ب بابام گفتم بابامم گفت بهم بشین زندگیتو بکن آبروی منو نبر .منم کسی رو ندارم تنهام.ن خواهری ن دوستی ک بشه درد و دل کرد.. میشه آرومم کنید .تو این ۵ سال انقدر گریه کردم چشمام ضعیف شده. فقط دوست دارم بمیرم.از طرفی شوهرم گیر داده باید برام پسر بیاری.منم چون تخمدان پلی کیستیک دارم باید زود بیارم وگرنا دیگ نمیشه...چ کنم کمکم کنید دلداریم بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا فک نکنم  از من بدبختر باشه

عریزم شوعر منم همش کتک بابام مث بابای شما خونه اش ک بودم همش کتک الانم میگه ابرومو نبر نیایی مجبوری زندگی کنی و اینکه منم ی دختر چهل روزه دارم شوهرم میگه سه ساله دستگاه بزار پسر میخام😐

عریزم شوعر منم همش کتک بابام مث بابای شما خونه اش ک بودم همش کتک الانم میگه ابرومو نبر نیایی مجبوری ...

عزیزم😭😭من دخترم ۲ سال و ۴ ماهشه .نمیدونم چیکار کنم یا باید دومی رو بیارم یا کلا بیخیال بشم

عزیزم😭😭من دخترم ۲ سال و ۴ ماهشه .نمیدونم چیکار کنم یا باید دومی رو بیارم یا کلا بیخیال بشم

بزار لااحقل سه سالش بشه بد بیار عب نداره وفتی پسر میخاد بیلر خداکنه دردش همون پسر باشه پسر دار شی شاید اونم خوب شه باهات

خیلی سرنوشتم تلخه هرازگاهی دلم ب خودم میسوزه.از بی کسیم از نامردی مردای زندگیم.از اینکه خدا هم نمیخو ...

متاسفانه هیچ کی نمیاد ب داد ادم برسه دنیا ناعدالتیه فقط خودت باید یکاری بکنی هیچ کس نیس کمک کنه

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍