2777
2789
عنوان

بیاید چالش نوع نگاه به ازدواج

181 بازدید | 6 پست

سلام 

دیدید بعضی ها میگن با پسرا دوست نشید اونا شما رو به خاطر بدن تون میخوان با عرض معذرت مگه کسی که ازدواج می کنه بدن طرف نمی خواد؟ اگه نمیخواد چرا س...س مهم و ایده های قری🤮🤮🤮🤮🤮🤮انجام میشه من فکرمی کنم ازدواجم ی نوع هرزگی هست اما از نوع اینکه مطابق میل عرف هست و اگه به دوست پسر داشتن ایرادمیگیریم و میگیم طرف هرزه هست ازدواجم هرزگی مقدس هست

یاازدواج و رفع میل ج کاری ندارم 

ولی اونایی که میگن حتی اگر پسر دستتو بگیره برای کام گرفتنه خب بعد ازدواجم همینه دیگه فقط توازدواج طرف نمیتونه در بره ولی تو دوستی میره 😐

خلاصه همش به غریزه جنسی ختم میشه اه 🫤

یاازدواج و رفع میل ج کاری ندارم  ولی اونایی که میگن حتی اگر پسر دستتو بگیره برای کام گرفتنه خب ...

دقیقا همینطور ازدواجم خدمات متقابل آشپزخانه و اتاق خواب هست و هیچ تفاوتی بین ازدواج و دوست شدن‌نیست حالا چرا ازدواج خوبه دوست شدن بد من نمی فهمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همینطور ازدواجم خدمات متقابل آشپزخانه و اتاق خواب هست و هیچ تفاوتی بین ازدواج و دوست شدن‌نیست ...

تو دوستی اکثرا برای اینکه میل جنسیشون برطرف شه میان سمتت وبعدم انگار که نبودی میذارن میرن 

تو دوستی اکثرا برای اینکه میل جنسیشون برطرف شه میان سمتت وبعدم انگار که نبودی میذارن میرن  ...

تو ازدواجم به خاطر میل جنسی شون میان بعد انقدر اذیتت می کنن که خودت بذاری بری