2777
2789
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
میخوام یه سشوار عالی بخرم تروخدا اگه میشناسید معرفی کنید یا کسانی که تو ارایشگاه کار میکنن مارک و مدلشو بگین لطفا
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاناسونیک عالیه
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
فیلیپس واقعا عالیه
خدایا شکرت بابت تمام نعمتات...شکرت بابت شوهر خوب و آقا.... شکرت بابت فرزند سالمی که در راه داریم...شکرت که خوشبختیم...هزاران بار شکر خدای مهربون...خانواده سه نفرمونو حفظ کن در پناهت خدای مهربون و رحیم...
تروخدا هر کی میشناسه بگه از اینایی که میچرخه سرش کدوماخوبه
من پاناسونیک مدل سادشودارم نه ازین چرخشی ها مدل EH5311
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
ببین اونایی که می چرخه می گن زود خراب میشه سشوار منم برس داره اما سرش ثابته مارک بابلیس عالیه، من خیلی ازش راضیم چند ماه پیش 160 خریدم کلا مارک بابلیس به نظر من خیلی خوبه
وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)