2777
2789

تو یه بحثی کوتاه اومدم ولی بعد یه خوره افتاد به جونم که چرا کوتاه اومدی و ترسیدی و اینا و نتونستم خودمو قانع کنم تا ترسمو قبول کنم و درگیری ذهنی گرفتم از اون موقع ، دکترا گفتن وسواسه و داروهم خوردم اما خوب نشدم یکی گفت شاید ims یا همون پریود مردانه شده باشی . ممکنه ؟ اخه همه میگن وسواسه ولی اصلا جواب نگرفتم بنظرتون چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش و فراموش کن و رها شو...

یه هدف و سرگرمی داشته باش و از دل و جون برای هدف مایه بزار و تلاش کن 

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

ببخش و فراموش کن و رها شو... یه هدف و سرگرمی داشته باش و از دل و جون برای هدف مایه بزار و تلاش کن&n ...

همین دیگه درگیرم نمیتونم ببخشم اصلا معنی بخششو فراموش کردم

حتما خو شیفته هستی 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

۱۹

همونه خب این چیزا طبیعیه الان برات 

منم قرص خوردم 

ولی همینقد فهمیدم قرص فقط مقطعی درمانت میکنه 

بعد میشی دوباره همون اش و کاسه 

مثل یه باتلاقه همچنین که توش بیفتی دیگه بیرون اومدن ازش سخته دست و پا میرنی هی بیشتر غرق میشی 

خلاصه که اگه الانم دارو میخوری زیر نظر دکتر دوزشون بیار پایین قطع کن

و یه تکنیک هست به اسم erp سرچ کن تو گوگل درمان وسواس هست که حتی از قرص هم موفق تر بوده عملکردش انجام بده ببین چجور میشی

حتما به روان درمانگر مراجعه کن 

من موقع ترک الپرازولام مردم زنده شدم خیلی سخته ترک داروهای اعصاب

دیگه قسم خوردم لب نزنم بهشون هی بدتر وابسته میشی موقع ترک هم که قشنگ دهنت سرویس میکنه 

الانم از عوارضشون گاهی بعضی کلمه هارو بین حرفام فراموش میکنم فراموشی کوتاه مدت گرفتم بازم خداروشکر زود قطع کردم یکی از اشناها لرزش دست و بدن گرفته 

انگاری ویبره داره کلا 😂🤦🏻‍♀️

اینا همه تجربه خودم بود زیر نظر پزشک باش حتما و مشاوره برو حتما 

همین دیگه درگیرم نمیتونم ببخشم اصلا معنی بخششو فراموش کردم

خودت را درگیر این اصطلاحات عجیب و غریب نکن که فکر کنی خیلی خاصه حالت و احتیاج به درمان خاص و پیچیده ای داری...

باور کن درمان تو خیلی ساده است: بخشیدن

تو می بخشی فقط به خاطر این که خودت را دوست داری و خودت را لایق آرامش می دونی...نه این که طرفت لایق و مستحق باشه..

ببخش 

اون را با توجه به گذشته اش و مشکلاتش و نادانیش ببخش

و با خدا معامله کن

بگو من طرف را بخشیدم عوضش تو هم درهای خیرت را به روی من باز کن...

یه در آهنی تو ذهنت بساز وقتی می خواهی به کار و حرفش فکر کنی اون در را ببند و اجازه نده هیچ فکر و سخنی از این در وارد ذهنت بشه

تا خواستی بهش فکر کنی در مغزت را ببند و خودت را مشغول کن

مثلا تا خواستی بهش فکر کنی شروع کن آیه الکرسی بخون

ذهنت شرطی میشه اینطوری و دیگه بهش فکر نمی کنی...

از خدا هم کمک بگیر

یه هدف و کار هم داشته باش 

سرگرم و مشغول باش 

بیکار نباش

باور کن تا بخشیدی چنان آرامشی ذهن و زندگیت را می گیره که از لحظه لحظه زندگیت لذت می بری...

درمانت همینه و بس 

موفق باشی عزیزم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚