2777
2789

سلام. برادرم طلاق گرفته خانومی بهش معرفی شده ک ایشون هم طلاق گرفتن چون همسرشون معتاد بوده. حالا ک رفتیم تحقیقات فهمیدیم هم پدر این خانوم معتاد بوده و از شدت اعتیاد فوت کرده و هم چهارتا برادر داره ک دوتاشون اعتیاد شدیدی دارن . برادرم میگ مشکلی نداره ولی ما هممون خونوادگی مخالفیم. چون ادم میترسه از آیندشون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جرم اینکه خانوادش معتاده دختره نباید ازدواج کنه؟🙁

داداشت اگ ارادش زیاد باشه نترس سمت همچین چیزایی نمیره یا دختره که اعتیاد نداره خب 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
میترسین دختره هم اهل دل باشه و با داداشا و بابا پای منقل نشسته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟    

نخیر از روحیه داغون این خانوم میترسیم و اینک برادرم باید تو خونه ای ک منقل ب راهه بره مهمونی

راستش این حرف که قرار نیست با خونواده زندگی کنی اصل طرفه بشددددت غلطه من برادرم تو همچین خانواده عی زن گرفت و نابود شد 

ولی داریم همه خونواده بد اما اون دختر فوقالعاده 

بنظرم ببین برادر خودت چجوریاس از دورو اطرافش تاثیر میگیره یا نه که نشه با نشست و برخورد باهاشون خودشم درگیر بشه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
به جرم اینکه خانوادش معتاده دختره نباید ازدواج کنه؟🙁 داداشت اگ ارادش زیاد باشه نترس سمت همچین چیزا ...

عریزم خیلیا به جرم این که خانوادشون مشکل دارن نمیتونن ازدواج کنن تشکیل خانواده بدن به خاطر همینه از ازدواج سنتی خوشم نمیاد البته اسی هم خب یکم حق داره 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بچشون چی؟ بچه ای که توی این محیط بزرگ شه چی میشه؟ بالاخره دختره رفت و آمد داره با پدر و برادرش

داشته باشه !

انتخاب پدر و مادر دست آدمی زاد نیست !!

تو خودت اگر بچه ی اون خانواده می بودی دوست داشتی یکی فقط به این دلیل که پدرت و برادرت اعتیاد دارن دورت نیان ؟؟

هرکی بگه نه دروغ میگه معلومه که بَده، خانواده شناسنامه هر فرده هیچکسی هم تافته جدابافته نیست اگه خیلی بهم علاقه دارن باید شناخت کامل پیدا کنین از اون دختر ببینین رفتاراش اخلاقش فرهنگش و..چطوریه 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

ما هم بودیم مخالفت میکردیم

بحث جدا شدن نیست‌ به هر حال میخواد با اون خانواده رفت و آمد کنه. در آینده بچه هاش با بچه های دایی دوست شن و تاثیر بگیرین

کلا آدما برآیند ۵ نفر از نزدیک ترین ها هستن که باهاشون رفت و آمد میکنن...

مهربان باشیم