2777
2789
عنوان

سردی شوهرم دیوونم کرده

5435 بازدید | 99 پست

من ۸ ساله ازدواج کردم شوهرم هیچ علاقه ای ب رابطه نداره فقط میخواد بخوابه!

عاشق همیم بهم خیانت نمیکنه ۱۰۰ درصد مطمئنم.به خودم میرسم خودم و خونه زندگیم تمیزه همه چی سرجاشه نرماله.رابطمون با هم عالیه مثل دو تا دوست صمیمی هستیم.همه اینا خوبه تا وقتی من رابطه نخوام! تا پارسال ماهی دو بار به زور رابطه داشتیم دو ساله تو اقدامیم برای بارداری دهنم سرویس شده!ی شب رابطه باشه بار بعدی یا قهره یا ی چیز مسخره بهانه میکنه زود بخوابه یا تا دیر وقت میشینه پای فیلم و فوتبال ک من خوابم ببره!بهش میگم این چه وضعیه میگه ذهنم درگیره وام دارم قسط دارم و ی سری بهانه چرت

تمام غذاهامون گرمیه! بردم دکتر بهش قرص داد اونم میخورد میگرفت میخوابید!

۳۸ سالمه دیگه کی بچه دار بشم؟ با هر زبونی حرف میزنم فایده نداره!الان راضیه از بهزیستی بچه بیاریم ولی ازش رابطه نخوام! سکسمون خیلی خوبه خودش هم راضیه کامل میفهمم اما حوصله انگار نداره تنبلیش میاد!

چیکار کنم دیوونم کرده😭😭😭 

قرص میل جنسی از داروخانه بگیر بریز تو غذاش 😂😂😂😂🤣

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان