2777
2789
عنوان

شروعی دوباره برای زیبا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 14135 بازدید | 68 پست

من حاضرم کلی جوش ولکه داشته باشه صورتم ولی این موهای لعنتی نداشته باشه

چونه وگلوم مثل مرهاپرازموهای سفت وضخیمه هیچ مشکل هم ندارم لیزرم رفتم 8جلسه بدترشده وزیادتر یکوقت میخوام خودموبکشم راحت بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر من با لایه بردار صورتم سوخت و ی لک قهوه ای قرمز افتاد رو گونم 

ترمیم کننده و اینا زدم اصلا خوب نشد 

رفتم دکتر پوست ی پماد ترکیبی داد زدم خوب شد 

برو دکتر برا لک از دکتر پماد بگیر سرخود چیزی نزن

دوستان شما هیچکدومتون این مشکل رو نداشتید یا کسی رو ندیدید که با دکتر خاصی پوستش خوب شه؟

خیلی چیزا هست که میگن ولی خواهر من همشو امتحان کرد جواب نداد مشکلی هم نداشت آزمایش داد فقط با رعایت تغذیه و گذر زمان درست شد ولی خب شاید مشکلی داشته باشید مشکل کبد یکی از عوامل اصلی جوش صورته

استارتر من با لایه بردار صورتم سوخت و ی لک قهوه ای قرمز افتاد رو گونم  ترمیم کننده و اینا زدم ...

ددکتر رفتم ولی نمیگن آخرش خوب میشم یا نه هی دارو بعد قطع دوباره بدتر از قبل. شما پیش کی رفتی ؟

عزیزم دکتر تغذیه رفت ؟ 

نه 

شیرینی جات مصنوعی 

چربی زیاد 

غذای مونده 

فست فود 

گرمیجات زیاد

اینا باعث جوش میشه البته هرچقدر هم که رعایت کنی نزدیک عادت ماهیانه خودبه خود صورت چن تا جوش میزنه

عزیزم من پوستم جوش میزد بعد دونه های قرمز جای جوش مونده رو پوستم افتضاح شده انگار یه پارچه لک افتاده ...

من خودم کرم شب میزنم اگه جنوبی این کرم گیرت میاد اسمش بارلی هست به شدت پوستوصاف وسفیدکاغذی می‌کنی اما همه اونایی ک کرم شب میزنن می‌دونم که باید همیشه بزنن چون قطع کنند برمی‌گردن به حالت قبل،یه همسایه داریم شاید ده ساله معجزه میزنه اماپوستش مث آیینه صاف وسفیده

عزیزم من پوستم جوش میزد بعد دونه های قرمز جای جوش مونده رو پوستم افتضاح شده انگار یه پارچه لک افتاده ...

روتین پوستی مناسب نوع پوستت داشته باش

اگه جوش نمی زنی الان و فقط جای جوش و لک داری

از کرم های ضد لک و لایه بردار استفاده کن ولییی قبلش تست کن حساسیت نداشته باشی و اوایل هفته ای یه بار لایه بردار بزن

ضد لک هم هین طور اولش با یه شب در هفته شروع کن

و حتما حتما ضد آفتاب بزن