2777
2789

من رفتم سونوی معمولی بهم گفت وقت ان تی هستش وان تی انجام بده الکی حدرنده پولتو منم ان تی دادم داخل ان تی زده1.1mmبه نظرتون خوبه؟

۱۱هفته و۶روز بود

ولی دکتربرام زده بود۴بهمن برم 

به حساب خودم باید۱۰هفته و۵روز بودم اما دخل سونو گفته بود۱۱هفته و۶روز که الان۱۲هفته و۳روزم

حالابه نظرتون زودنرفتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان باید زمانشو بگه عزیزم. این چیزها اصلا شوخی بردار نیست. حتما با روال پزشکت پیش برو. هرکاری ام گفت انجام بدی انجام بده.تصور نکن هدر دادن وقت و پوله. کلی گفتم اینو بعنوان توصیه. من اگر بخاطر هدر ندادن پول به آزمایشگاه درست حسابی می رفتم میفهمیدم تیروئیدم کم کار شده. فکر کردم چون خیلی جوانم سالمم.نگران نشو.اما همه چیز رو مرتب به موقع و جای درست حسابی انجام بده مگه چندبار آدم باردار میشه

دکتر زنان باید زمانشو بگه عزیزم. این چیزها اصلا شوخی بردار نیست. حتما با روال پزشکت پیش برو. هرکاری ...

بخدامیرم شخصی هر دفع کلی هزینه میدم این مهم نیست اصلا

فقط دکترسونوگرافی گفت نه ان تی وقتشه ان تی بده

هردفع میرم سونو داخل دستگاه یک هفته جلوترازچیزیه که خودم حساب کردم چرا اخه

منم سونو یه هفته جلوتر هست،رشد نی نی بیشتر بوده،سونو برطبق رشدش میگه،تاریخی ک دکترت میگ برو،من دکترم طبق سونو تاریخ میده،اما زایمانمو طبق اخرین تاریخم حساب کرده

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

ژنتیک چیه همون ازمایش بعدان تی؟

غربالگریه اون. می تونی بجای غربالگری از پزشکت بخوای ژنتیک بدی که خیلی کاملتر از غربالگریه. چندمورد بیشتر بررسی میشه. اما هزینه حدود ۵تومن ۶تومن باید داشته باسه. دوسال پیش ۳۸۰۰بود. من دکترم حنطوش زاده بود. حساسیت بالا بود روی غربالگریها

منم سونو یه هفته جلوتر هست،رشد نی نی بیشتر بوده،سونو برطبق رشدش میگه،تاریخی ک دکترت میگ برو،من دکترم ...

آره درشت باشه توپولی باشه جلوتر می زنه من دفعه اخر ک سونو کردم دستگاه خارج از رنج زد😅🤣