2777
2789

مثلن خواهرتون. سر دلیل مسخره .بخاطر شوهرت از باباتون متنفر بشه و بدشو پیشت بگه ولی تو دوس نداشته باشی کسی درمورد بابات بد بگه چکار میکنین؟ دیگه باخواهرتون بهم نمیزنین؟

اگه پدرم مقصر باشه هیچی نمیگم ولی اگه طرف الکی گیر بده میزنم سرویسش میکنم که دوباره دهنشو باز نکنه😂همینقدر خشن

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پدرم مقصر باشه هیچی نمیگم ولی اگه طرف الکی گیر بده میزنم سرویسش میکنم که دوباره دهنشو باز نکنه😂 ...

ببینین سر ی مسئله ای بین شوهرش و بابامه ک هردوطرف مقصر بودن بابامم دوس نداشت اونا ناراحت بشم

ببینین سر ی مسئله ای بین شوهرش و بابامه ک هردوطرف مقصر بودن بابامم دوس نداشت اونا ناراحت بشم

خواهرت و پدرت بالاخره باهم آشتی میکنن.شمامیونتو باخواهرت خراب نکن.سعی کن آشتی بدی 

هر اتفاقیم بیوفته آدم نباید به پدر و مادرش بد بگه حداقل جلو بقیه تو دلش هرچی خواست بگه ولی به زبون آوردنش زشته واقعا

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
خواهرت و پدرت بالاخره باهم آشتی میکنن.شمامیونتو باخواهرت خراب نکن.سعی کن آشتی بدی 

اشتی نمیکنه خواهرم ۵ ساله بابابام حرف نزده منم بگم قبول نپیکنه ولی من دوس ندارم کسی بد بابامو بگه

هر اتفاقیم بیوفته آدم نباید به پدر و مادرش بد بگه حداقل جلو بقیه تو دلش هرچی خواست بگه ولی به زبون آ ...

جلو خواهرشوهرش ب من میگفت من اصلا دیگه با اون کاری ندارم حتی نمیگه بابام