خانما دختر خالم چند سالی هست ازدواج کرده... تازگیا فهمیده شوهرش با یه خانم چت میکرده... دختر خالم بچه داره به روش نیاورده شماره زنه رو پیدا کرده بنظرتون چجوری آدرسشو در بیاره بعد بنظرتون فهمید چجوری بهش درس بده ... نمیتونه طلاق بگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای آدرس که میتونه یه خط جدید بخره و با عنوان یه پسر باهاش چت کنه و یه قرار ملاقات بزاره وقتی دختره اومد سر قرار پیامش بده ببخشید یه مشکلی برام پیش اومد و نمیتونم بیام و تعقیبش کنه تا خونشو پیدا کنه😬
خیلی ها جرات اینجور کارارو ندارن ممکن هم هست شوهرش خودشو بزنه به اون راه و کلا بگه نمیشناسم این خان ...
نمیدونم عزیزم ولی من تو یه دوران سخت تو زندگیم اتفاق افتاد و برام مهم نبود ک چی بشه. ولی منم شوهرم زد به اون راه ، من برام مهم نبود و فرصت ندادم بیاد تعریف کنه یا بگه من اینکارو کردم فقط هرچیبود بارشون کردم و به شوهرم گفتم بفرما برو بیرون ک حق زندگی بامنو نداری ، یه بچه هم داشتم نمیخواستم برمو فرصت به اون زنه بدم(زنه فامیلشون بود ک قبل از من باشوهرم اشنایی داشتن)