2777
2789

خانما دختر خالم چند سالی هست ازدواج کرده... تازگیا فهمیده شوهرش با یه خانم چت میکرده... دختر خالم بچه داره به روش نیاورده شماره زنه رو پیدا کرده بنظرتون چجوری آدرسشو در بیاره بعد بنظرتون فهمید چجوری بهش درس بده ... نمیتونه طلاق بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آدرس که میتونه یه خط جدید بخره و با عنوان یه پسر باهاش چت کنه و یه قرار ملاقات بزاره وقتی دختره اومد سر قرار پیامش بده ببخشید یه مشکلی برام پیش اومد و نمیتونم بیام و تعقیبش کنه تا خونشو پیدا کنه😬

برای آدرس که میتونه یه خط جدید بخره و با عنوان یه پسر باهاش چت کنه و یه قرار ملاقات بزاره وقتی دختره ...

فکر جالبی هست ولی میخوایم بدون دردسر خودش بگه آدرسش کجاست 

چجوری آدرسشو از خودش یجور بگیریم ک نفهمه

نمیخواد چرا بزرگش میکنه.. فقط جلو شوهرش زنگ بزنه بهش یه جوری دعوا کنه که دیگ جرات نداشته باشه پیام بده..شوهرشم قشنگ بشوره :))))

I'll have a hard days but let we just do it.
فکر جالبی هست ولی میخوایم بدون دردسر خودش بگه آدرسش کجاست 

فکر نکنم خودش بیاد آدرس بده به زن دوست پسرش😂

ولی خب شما میتونی باهاش دوست بشی و به عنوان دوست اجتماعی چند بار بری پارک و ... بعدش آدرس بگیری ازش که اینم زمان میبره

نمیخواد چرا بزرگش میکنه.. فقط جلو شوهرش زنگ بزنه بهش یه جوری دعوا کنه که دیگ جرات نداشته باشه پیام ب ...

خیلی ها جرات اینجور کارارو ندارن

ممکن هم هست شوهرش خودشو بزنه به اون راه و کلا بگه نمیشناسم این خانم را و براش بد شه 

خیلی ها جرات اینجور کارارو ندارن ممکن هم هست شوهرش خودشو بزنه به اون راه و کلا بگه نمیشناسم این خان ...

نمیدونم عزیزم ولی من تو یه دوران سخت تو زندگیم اتفاق افتاد و برام مهم نبود ک چی بشه. ولی منم شوهرم زد به اون راه ، من برام مهم نبود و فرصت ندادم بیاد تعریف کنه یا بگه من اینکارو کردم فقط هرچی‌بود بارشون کردم و به شوهرم گفتم بفرما برو بیرون ک حق زندگی بامنو نداری ، یه بچه هم داشتم نمیخواستم برمو فرصت به اون زنه بدم(زنه فامیلشون بود ک قبل از من باشوهرم اشنایی داشتن)

I'll have a hard days but let we just do it.