سلام دوستان رشد جنینم تو ۶ هفته بدون قلب متوقف شده کسایی که تجربشو دارن لطفا بهم بگید به نظرتون جنین رو بدم پاتولوژی یا اینکه بی فایدس این کار و به جاش بعد از سقط خودمو همسرم آز ژنتیک بدیم بهتره؟ لطفا اگه اطلاعی دارید بهم بگید چون فردا دیگه باید قرص بخورم که سقط بشه
بله من ازمایش ژنتیک خودم دادم البته بماند چی شد و چی نشد
ولی زیادم اطمینان نکن به ازمایشات
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم عزیزم آخه میخوام علت تشکیل نشدن قلبش معلوم بشه که تو بارداری بعدیم دیگه این اتفاق تکرار نشه😞
قلب مشخص نمیشه عزیز برا چیه
الکی هزینه نکن
ان شاالله بعدی سالم هست نگران نباش
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من ازمایشمگاهم ندادم بعدش.. فقط یه ازمایش اسپرم دادیم اوکی بود.. خودمم که بررسی شدم مشکلی نداشتم. ...
سمیه جان منم همسرم مشکل اسپرم نداره تو مرکز ناباروری آز داده تعدادو تحرک خوبه فقط مورفولوژی ۳ هست که اونم انگاری خوبه حالا من موندم که باید برم آز بدم البته قبل بارداری دادم همه چیز خوب بود ولی فکر کنم این بار باید آزمایش های تخصصی تری بدم مثل هورمونی و ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و ... شما بعد سقط چه آزمایش هایی دادید که همه چی اوکی بود عزیزم؟
قلب مشخص نمیشه عزیز برا چیه الکی هزینه نکن ان شاالله بعدی سالم هست نگران نباش
دکترمم گفت سقط اول نیاز به پیگیری نداره و خیلیا بارداری دوم بچه سالم بدنیا میارن ولی من و همسرم خیلی بهم ریختیم اگه خدایی نکرده یه بار دیگه اینطوری بشه فکر کنم جفتمونم از غصه بمیریم واسه همین میخوایم هرچقدرم هزینش بشه پیگیری کنیم که دیگه دفعه بعد ایشالا بارداری سالمی داشته باشیم خودمم از بارداری مجدد خیلی میترسم
دکترمم گفت سقط اول نیاز به پیگیری نداره و خیلیا بارداری دوم بچه سالم بدنیا میارن ولی من و همسرم خیلی ...
عزیزم سخته میفهمم
خودمم سه تا سقط داشتم
خیلی هزینه ها کردم که بفهمم چرا
اخرم مشخص نشد
بهم گفتن تخمک ضعیف
خوب اینو از اول میدونستم چیز جدیدی کشف نکردن
برا دومی از زمانی که خونریزیت تموم شد شروع کن فولیک اسید رو حتما
خدا بزرگه فکرا بد هم نکن