2777
2789
عنوان

سقط بخاطر توقف رشد و تشکیل نشدن قلب

2259 بازدید | 20 پست

سلام دوستان رشد جنینم تو ۶ هفته بدون قلب متوقف شده کسایی که تجربشو دارن لطفا بهم بگید به نظرتون جنین رو بدم پاتولوژی یا اینکه بی فایدس این کار و به جاش بعد از سقط خودمو همسرم آز ژنتیک بدیم بهتره؟ لطفا اگه اطلاعی دارید بهم بگید چون فردا دیگه باید قرص بخورم که سقط بشه

عزیزم متاسفم بابت سقطت 

نه دیگه این قلب نداشته برا همین سقط شده 

اونی رو میدن ازمایشگاه که علت سقط مشخص نباشه 

بله من ازمایش ژنتیک خودم دادم البته بماند چی شد و چی نشد 

ولی زیادم اطمینان نکن به ازمایشات 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یعنی قلبش دیده شده تو سونو بعد ضربانش متوقف شده 

آخه ۶ هفته فکر کنم زود باشه برای سونوی تشکیل قلب

من سر دخترم ۶ هفته گفت هنوز قلبش تشکیل نشده،۸ هفته رفتم قلبش ضربان داشت

به نظرم صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم بابت سقطت  نه دیگه این قلب نداشته برا همین سقط شده  اونی رو میدن ازمایشگاه ...

ممنونم عزیزم آخه میخوام علت تشکیل نشدن قلبش معلوم بشه که تو بارداری بعدیم دیگه این اتفاق تکرار نشه😞

یعنی قلبش دیده شده تو سونو بعد ضربانش متوقف شده  آخه ۶ هفته فکر کنم زود باشه برای سونوی تشکیل ...

نه لیلی جان من طبق آخرین پریم باید ۹ هفتم باشه ولی طبق سونو تو ۶ هفتگی مونده و دیگه رشد نداشته و باید سقط بشه

ممنونم عزیزم آخه میخوام علت تشکیل نشدن قلبش معلوم بشه که تو بارداری بعدیم دیگه این اتفاق تکرار نشه😞

قلب مشخص نمیشه عزیز برا چیه 

الکی هزینه نکن 

ان شاالله بعدی سالم هست نگران نباش

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من ازمایشمگاهم ندادم بعدش.. فقط یه ازمایش اسپرم دادیم اوکی بود.. خودمم که بررسی شدم مشکلی نداشتم.‌ ...

سمیه جان منم همسرم مشکل اسپرم نداره تو مرکز ناباروری آز داده تعدادو تحرک خوبه فقط مورفولوژی ۳ هست که اونم انگاری خوبه حالا من موندم که باید برم آز بدم البته قبل بارداری دادم همه چیز خوب بود ولی فکر کنم این بار باید آزمایش های تخصصی تری بدم مثل هورمونی و ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و ... شما بعد سقط چه آزمایش هایی دادید که همه چی اوکی بود عزیزم؟

قلب مشخص نمیشه عزیز برا چیه  الکی هزینه نکن  ان شاالله بعدی سالم هست نگران نباش

دکترمم گفت سقط اول نیاز به پیگیری نداره و خیلیا بارداری دوم بچه سالم بدنیا میارن ولی من و همسرم خیلی بهم ریختیم اگه خدایی نکرده یه بار دیگه اینطوری بشه فکر کنم جفتمونم از غصه بمیریم واسه همین میخوایم هرچقدرم هزینش بشه پیگیری کنیم که دیگه دفعه بعد ایشالا بارداری سالمی داشته باشیم خودمم از بارداری مجدد خیلی میترسم

سمیه جان منم همسرم مشکل اسپرم نداره تو مرکز ناباروری آز داده تعدادو تحرک خوبه فقط مورفولوژی ۳ هست که ...

من فقط آز اسپرم دادم و یه سونو که تعداد ذخیره تخمکم رو نشون می داد.‌یه عوس رنگی هم نوشتن که برم انجام بدم ولی دیگه قبل اون باردار شدم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من فقط آز اسپرم دادم و یه سونو که تعداد ذخیره تخمکم رو نشون می داد.‌یه عوس رنگی هم نوشتن که برم انجا ...

متوجه شدم، خدا بچتو برات حفظ کنه عزیزم لطفا برای منم دعا کن که بارداری بعدیم سالم باشه و خدا یه بچه سالم بهم بده🙏🏻

دکترمم گفت سقط اول نیاز به پیگیری نداره و خیلیا بارداری دوم بچه سالم بدنیا میارن ولی من و همسرم خیلی ...

عزیزم سخته میفهمم 

خودمم سه تا سقط داشتم 

خیلی هزینه ها کردم که بفهمم چرا 

اخرم مشخص نشد 

بهم گفتن تخمک ضعیف 

خوب اینو از اول میدونستم چیز جدیدی کشف نکردن 

برا دومی از زمانی که خونریزیت تموم شد شروع کن فولیک اسید رو حتما

خدا بزرگه فکرا بد هم نکن 

عزیزم سخته میفهمم  خودمم سه تا سقط داشتم  خیلی هزینه ها کردم که بفهمم چرا  اخرم مش ...

از چهار ماه قبل خودم اسید فولیک ۱ و همسرم ۵ خوردیم فولیکولم روز ۹ پری ۱۷ بود واسه همین اصلا انتظارشو نداشتیم😞 

شما الان بچه دارید؟ مراکز ناباروری رفتین تاحالا؟ اخه تخمک که خیلی زود تقویت میشه

یه تاپیک هست به اسم سقط مکرر پیگیری تا درمان تو همین نی نی سایت اونو خوندین؟ اونجا اکثر سقط مکرریا با دارو درمان شدن و باردار شدن

عزیزم سخته میفهمم  خودمم سه تا سقط داشتم  خیلی هزینه ها کردم که بفهمم چرا  اخرم مش ...

عزیزم الان دیدم که شکرخدا شما یه پسر کوچولو دارید، بعد از سه تا سقط پسرتون به دنیا اومد؟

درمان شدید که حامله شدید یا خود بخود؟

متوجه شدم، خدا بچتو برات حفظ کنه عزیزم لطفا برای منم دعا کن که بارداری بعدیم سالم باشه و خدا یه بچه ...

ممنون عزیزم..ان شاءاله به زودی و سلامتی مادر می شید.🌷🥰

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز