2777
2789
عنوان

زایمان اپیدورال

337 بازدید | 20 پست

دوستان من هفت ماهمه. انتخابم برای زایمان طبیعیه. قبلا خیلی میترسیدم ولی الان فکر میکنم طبیعی بهتره و سزارین درداش چندروز طول میکشه. کسی هست اپیدورال انجام داده باشه؟؟ میشه تجربه تون رو بگین؟ بنظرتون تصمیم درستی گرفتم؟ 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

اپیدورال  مثل مُسکِن میمونه وقتی دهانه رحم ب ۵سانت رسید میتونی درخواست بدی

بعد تزریق شدت درد خیلیییی کم میشه و قابل تحمل میشه

تو روند زایمان و زورزدن اخرم تاثیری نداره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اره من دردم زیاد بود از دو سانت شروع شده بود درد شدید داشتم

به علاوه توی همون دوسانت مونده بود و باز نمیشد امپول رو که زدن هم دهانه رحمم کامل باز شد هم دردم یعنی تا ۷۰ ۸۰ درصد کم شد 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من دو تا زایمان داشتم که اولی اپیدورال بود وفوق العاده بود..درد واقعا در حد پریودی مختصر ...تا دهانه رحم بشه پنج بعد میزنن...در اپیدورال تخصص و مهارت پزشک بیهوشی خیلی مهمه ..با یه دکتر مطمئن و در یه بیمارستان عالی انجام بدی بهترین روشه 

من دومی رو چون در اصفهان فقط یه دکتر هست که بیهوشی اپیدورالش عالیه و اون تایم ایران نبود انجام ندادم و به معنای واقعی کلمه زاییدما 😄😄درد اصلی زایمان واقعا بعد از باز شدن کامل دهانه است زمانی که دیگه بچه در کانال زایمانی ...اونغیر قابل توصیفه دردش ...و البته من برای زایمان دوم دکترمو عوض کردم و اون معتقد بود من آدم خوش زایی هستم و نیاز به اپیدورال نیست ولی در حین زاییدن هزار بار گفتم کاش اپیدورال کرده بودم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اپیدورال  مثل مُسکِن میمونه وقتی دهانه رحم ب ۵سانت رسید میتونی درخواست بدی بعد تزریق شدت درد خ ...

جدی؟ یکی الان توی یه تاپیک گفت باعث میشه نتونی زور بزنی و بخیه بیشتر میخوری😩

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

اره من دردم زیاد بود از دو سانت شروع شده بود درد شدید داشتم به علاوه توی همون دوسانت مونده بود و با ...

پس راضی بودین

نه اصلا ربطی نداره

من خودم بخیه زیاد نخوردم با دومین زورم بچه اومد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
پس چرا من راحت زور میزدم تعداد بخیه به حالت کشسانی پرینه ربط داره نه زور زدن 

تا به پنج برسی درداش قابل تحمله؟؟ 

تعداد بخیه به پرینه ربط داره که سفت باشه یا حالت کشسانی داشته باشه به زور زدن یا بی حسی ربطی نداره

واسه همین میگن بعضی ورزش هارو انجام بدین که پرینه تقویت بشه ونیاز به برش نداشته باشه

و میتونی تا زایمانت با روغن زیتون ماساژ بدی تا حالت ارتجاعی پیدا کنه وکه بخیه نیاز نداشته باشی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷