2777
2789
عنوان

چجوری با شوهراتون قهر میکنید؟🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 26 پست

خیلی دلم میخواد قهر کنم ولی هیچوقت شوهرم نمیذاره ، لعنتی حتی توی اوج عصبانیتم یهو بغلم میکنه مسخره بازی درمیاره شوخی میکنه، یعنی تا نخندم ولم نمیکنه😁

آرزو به دل موندم نیم ساعت قهر باشیم😐

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مرور روابطتون بدتر میشه سعی کن تعامل کنی و در ارامش مشکلتونو حل کنید

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
من اصن داد نمیزنم وسط حرف زدن یهو ساکت میشم میرم تو اتاق یا زیر پتو هرجا گریه میکنم خیلیم تاثیر داره ...

بچه ها الان اینو گفتم باز اینا رو اضافه کنم که هرجایی هم گریه نکنید بذارید اشکاتون با ارزش بمونه نگن این که اشکش دم مشکشه

گاهی وقتا هم اصن فقط سکوت کنید 

بعدم وسط داد زدن شوهرتون شما هم داد نزنید چون بحث خییییییلییییی بالا میگیره اگه بعدا که آروم شد غر بزنید هرچقدم هوار کنید دیگه دعوا به اون صورت شکل نمیگیره

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
بچه ها الان اینو گفتم باز اینا رو اضافه کنم که هرجایی هم گریه نکنید بذارید اشکاتون با ارزش بمونه نگن ...

دقیقا اون که هوار هوار می کنه شما سکوت کنید

دو تا نفع داره

اول دعوا بالا نمی گیره

دوم می فهمه چه شکری خورده خودش میاد منت کشی

سوم تا اومد منت کشی هم مظلوم نمایی کن بگو هی من هیچی نمی گم داد می زنی هم زبونت براش دراز باشه ناز کن

عه سه تا شد که...‌

ببینید چقد سکوت خوبه

دقیقا اون که هوار هوار می کنه شما سکوت کنید دو تا نفع داره اول دعوا بالا نمی گیره دوم می فهمه چه ...

دقیقااااااااااااا

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور