2777
2789

من یک بار مرغ ریختم کم بود گوشت ها هنوز یخ زده بود با چاقو مربع مربع برش دادم ریختم خیلی خوشمزه شده بود 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا جالب نمیشه، اگه مرغ نمیخای قلم بنداز تو سوپت

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

سوپ که نه ولی ما یه چیزی شکل سوپ درست میکنیم 

پیاز نگینی سرخ کن گوشت چرخ کرده و ادویه بریز و شوید اضافه کن ، عدس پخته شده و برنج و آب بریز و بزار برنج باز بشه و نرم بشه ، کته نشه ها ، چون برنج داره لعاب دار میشه و رقیق نیست 

ولی شکلش مثل آشه

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه بار مادرشوهرم باگوشت چرخکرده درست کرده بود اصلا خوب نشد. 

خودم یه بار با آب ماهیچه درست کردم خوشمزه شد(فقط آبش )

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

آره خیلی هم خوشمزه میشه.

هویج و سیب زمینی رو مکعبی ریز خورد کن.با روغن قشنگ تفت بده.

جوری که سرخ نشه ولی حسابی تفت بخوره.

جوی پخته شده رو بهش اضافه کن.

اگه نداری یا دوست نداری آخرای پخت ورمیشل یا همون رشته سوپ اضافه کن.

بعد آب جوش بریز بذار بپزه.

چرخکرده رو با یکم پیاز رنده شده ی آب گرفته شده ورز بده.قلقلی های کوچیک درست کن.

بریز تو سوپ

آخرای پخت رب رو با یه قاشق روغن سرخ کن بریز توش.

آب لیمو رو هم میتونی خودت آخرای پخت اضافه کنی هم هرکسی بنا به ذائقه خودش اضافه کنه.

درست کن و لذت ببر از یه سوپ بسیار خوشمزه

جعفری هم برای روی سوپ یادت نره