2777
2789

آره بابا انگار چیه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه سلیقه غذایی یک نفر باشه  در مورد غذا اینطوری نگی بهتره

همچین چیزی مرسوم نیست و کسی نمیریزه ایشون میخواست نوآوری کرده باشه تو غذا برا همین گفتم

اگر شما اینطور میل میکنید متاسفم منظوری نداشتم🙏🏼

سلیقه ایه من خیلی دوست دارم😊

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ماام با چرخکردی آش برنج درست میگنیم

پیاز سرخ کن گوشتو تفت بده ادویه جات بریز سبزی آشی با ی قاشق چایخوری شوید خشک اضافه کن.اگه دوست داشتی میتونی هویجم ریز خورد کنی بریزی بعد ب اندازه هر نفر ی قاشق سرخالی برنج و ی فاشق عدس ااضافه کنه

یکی دو ساعت بعدش هم عدس میپزه هم برنجا میپزن و باز میشن

آبشم اندازه بریز ک برنج نکشه ب خودش کم بیاد یا زیاد بیاد

من همیشه با چرخ کرده درست میکنم

مزه اش بی نظیره 

اصلا با سوپه مرغ و قلم از زمین تا اسمون فرق داره

خیلی خیلی خوش مزه است

فقط قبلش گوشت رو‌جدا یه تفت بده

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

ما درست میکنیم با خرده برنج و هویج و سبزی سوپ فراوون اونها که یه کمی پخته شد گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده و کمی سبزی ریز شده مخلوط میکنیم بعدش قلقلی میکنیم میندازیم تو سوپ در حال قل خوردن، ما تو منطقه خودمون بهش میگیم شوروا خوشمزه و مقوی هم هست

بستگی داره مخلفات سوپ چی باشه. من با بلغور گندم درست میکنم. گوشت هم قلقلی میکنم آخرش که لعاب افتاد میندازم توش. والا اینقدر خوشمزه میشه.به نظرم همه چی برمیگرده به آشپز. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه