2777
2789
عنوان

دروغ بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
می‌خواد از زندگی همه سر دربیاره 

به نظر من اجازه نده دخالت کنه به کسی چه مربوط که شما هدیه گرفتی از شوهرت یا نه محکم وایسا بگو گرفته باشم یا نگرفته باشم‌به کسی ربطی نداره صلاح بدونم میگم هدیه گرفتم یا نه بخدا اینا دلسوز زندگی هاتون نیستن 

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونطوری همه خانواده رو به جون آدم میندازه 

بخاطر یه هدیه؟ عجب ادمی

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
بخاطر یه هدیه؟ عجب ادمی

دوست داره همه بیان همه چی رو بهش بگن 

بعد بازخودش برای بقیه تعریف میکنه وهمه باهاش خوبن 

مخصوصا اونایی که مراوده مالی دارن باهاش 

پول داشتن براش تو روابط مهمه 

😐😐😐 واقعا دیگه هیچ راهی نمومده

شوهرم مثلا میگه فلان جا سرمایه گذاری خوبه 

بعد اون میوفته به صرافت وازهمه میپرسه وبعد میره سرمایه گذاری میکنه 

بعد ما هیچ مانگاه 🙃

دوست داره همه بیان همه چی رو بهش بگن  بعد بازخودش برای بقیه تعریف میکنه وهمه باهاش خوبن  ...

ببین عزیزدلم این ادمهای سم رو منم تو فامیلمون دارم اما زیاد رو نمیدم بهشون اوایل میترسیدم که اذیت بشم اما کم کم دیدم اینجوری نمیشه الانم شما یا بگو پول زده به حسابم که خودم برم خرید یا یه هدیه های قبلیت رو نشونش بده اما فکر چاره باش این راه حل ها موقتیه برای خودت میگم چون همیشه استرس داری سر فلان مناسبت یه چیزی از شوهرت هدیه بگیری که نشون خالت بدی گاهی موقع ها واقعا ادم نمیتونه سر همون تاریخ هدیه بگیره دیگران تو زندگی ما نیستن که بدونن چرا یا درک کنن فقط از بیرون گود میشینن تو زندگی ما دخالت میکنن

ببین عزیزدلم این ادمهای سم رو منم تو فامیلمون دارم اما زیاد رو نمیدم بهشون اوایل میترسیدم که اذیت بش ...

میدونم چی میگی 

اوایل خونمون نزدیک خونشون بود خیلی اذیت میشدم وگریه می‌کردم 

الان ازشون دورشدیم خیلی بهتر شده اوضاع 

اگر نقطه ضعف دستش بدی همه جار رو پرمیکنه که فلانی اینجوریه 

اگر اوضاع خوب باشه اونقدر میگه که چشمت کنن 

گیر افتادم باهاش 

میدونم چی میگی  اوایل خونمون نزدیک خونشون بود خیلی اذیت میشدم وگریه می‌کردم  الان ازشون ...

سعی کن زیاد رفت و امد نداشته باشی از هر ده تا تماس یکیشو جواب بدی خلاصه که دوری کن 

سعی کن زیاد رفت و امد نداشته باشی از هر ده تا تماس یکیشو جواب بدی خلاصه که دوری کن 

مرسی عزیزم 

ازصبح همش بغض داشتم وگریه می‌کردم گفتم پست بزارم تا یکم آروم بشم

خداروشکر الان بهترم 

میدونی جدیدا بخاطر بارداری خیلی حساس شدم 

زود غصه میخورم 

مرسی عزیزم  ازصبح همش بغض داشتم وگریه می‌کردم گفتم پست بزارم تا یکم آروم بشم خداروشکر الان به ...

غصه نخور عزیزم الان شما باید ارامش داشته باشی بخاطر همچین چیزای الکی خودتو ناراحت نکن