2777
2789

خانم های گل میشه روش نازک کردن صدا و دلکش و دلنشین صحبت کردن رو بگین چجوری میتونم تمرین کنم؟

یه جوری که دل شوهر بلزره...

وقتی با خانواده و دوستان با صدای معمولی حرف میزنم، سختمه که صدامو پیش همسر نازک کنم.انگار اونجوری عادت کردم

روشی به نظرتون میرسه لحن و طرز صحبت کردن ادم ناز تر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی نیست صداتو عوض کنی، روراست باش، خودت باش ، اونم خانوادته دیگه... برای همه خودت باش

خودمم😂😉 ولی خب برای خود ادم هم جذاب تره که دوس داشتنی تر و‌دلنشین تر باشه

من وقتی یه خانومی با صدای زیبا صحبت میکنه میشنوم خوشم میاد چه برسه اقایون

خودت باش مگ چ مشکلی داره؟!؟! میخوای چ قد براش اینجوری صحبت کنی!به نظر من برو قیافه ای حالت هایی ک م ...

اونو دارم ذاتا

صدا هم از بس با دوست هام با صدای بلند گفتیم خندیدیم،اونجوری عادت کردم

همیشه راه برای بهتر شدن هست

اول هم بخاطر خودم

خودم اینجوری دوس دارم

خانما خواهشا به منم کمک کنید من کمی تند خرف میزنم بعدش حس میکنم صدام کمی خفه س نمیدونم چیکارکنم خیلی ...

من جدیدا وویس یه خانومی که راجع به یه موضوعی (روانشناسی)داشت صحبت میکرد رو شنیدم،چقدر دلم خواست اونجوری بتونم حرف بزنم.

البته اون خانوم خودشم میگفت که خیلی رو خودش کار کرده از همه جهت

من جدیدا وویس یه خانومی که راجع به یه موضوعی (روانشناسی)داشت صحبت میکرد رو شنیدم،چقدر دلم خواست اونج ...

آره واقعا بعضیا تن صداشون خیلی خوبه نرم و نازک 

من خیلی دوس دارم بتونم تا حدی صدامو تغییر بدم ولی ظاهرا اینجاکسی تجربه ای در این زمینه نداره