2821
2789

سلام خوبید

من امروز نوبت دارم که دندونمو بکشم 

به شددددت میترسم اصلا حالم خرابه

چکار کنم؟🥺🥺🥺

سرچ کردم تو اینترنت فیلم کشیدن دندون رو ببینم شاید ترسم بریزه اما اینقدر وحشتناک بود که بدتر شد حالم

میخوام فرار کنم برم یه جای دور برم یه غار تاریک زندگی غار نشینی پیشه کنم و دندونمو نکشم🫠🫠🫠🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیوانه ای خدایی😂😂😂خب بی حسی میزنه هیچی نمیفهمی فقط بعدش خون میاد ک باند میده میزاری

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

عزیزم با شجاعت برو😒

من خودم یبار دکتر تا اومد سوزن بی حسی بزنه مثه موشک در رفتم پریدم وسط خیابون بابام با زور اوردم نشوند رو صندلی🤣🤣🤣

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

منم خیلی میترسم ولی یه دندونمو رفتم درست کردم اصلا درد نداشت دکترتم اگ مهربون باشه و کار درست خیلی راحت تموم میشه و اصلا درد یا ترس نداره 

نفس عمیق بکش و با خودت بگو همین یذره  رو تحمل کنم دیگ حله😂وقتی برمیگردی خونه یه حس پیروزی داره ادم 😂

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

حالا کجا غار هست میخوای بری.

یخ میزنی نمیخای تواین فصل غارنشین بشی

بیا برو دندونتو بکش من کشیدم اصلا درد نداره

فقط دندونپزشکت زیاد مردنی نباشه چون جون نداره دستاش ممکنه بکشدت رو زمین😁😆

آمپولاشون انقدر قویه که اصلا دردی حس نمیکنی فقط دهنتو باید اندازه غاربازکنی همین

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

واااای دست رو دلم نذار....

امروز پسرم ۷ سالشه،دندون شیریش نیفتاده هنوز،دندون اصلیش هم دراومده

شوهدم بزور مرخصی گرفت برده دو ساعت تموم باهاش کلنجار رفتن اخرشم نذاشته بکشنش،همونجوری اوردش خونه

موندم چکارش کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز