2777
2789

سلام بچه ها

دیشب یه دعا نویس بهم گفت ک طلسم داری و طلسمتم خیلیی بده از دیشب تا الان همش نگرانم😭😭😭لطفا اگر شماره دعا نویس خوب داید درخواست دوستی بدید برام  بفرستید  یه سرکتاب برام باز کنه😭😭😭😭دعاتون میکنم🙏🏻😭

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

واقعا اعتقاد داری؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا😥😞

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من اصلا دنبال این چیزا نیستم ولی دیشب اتفاقی دوستم زنگ زد برام سرکتاب باز کرد😭😭😭

این چیزا چرت و پرته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

کلا از اول نباید بزی پیش دعا نویس همش بخاطر پول خودشون اینکار میکنن 

منم ی نفر ۵ سال پیش بهم این حرف زده و ترس انداخت تو جونم 

در حالی ک بعدش ازدواج کردم 

کاش هیچ وقت پیشش نمیرفتم و انقد به خودم عذاب نمیدادم 

بخدا همش خرافات بخاطر پول 

سوره ۴ قل زیاد بخون و به خدا توکل کن 

هی میفهمم 

من زنگ زدم ب دعا نویس گفتم داستم فلانه خانواده ها نمیزارن چیکار کنم . گفت اسمت چیه تا گفتم گفت برات دعا نوشتن بختتو بستن ک نتونی با کسی ازدواج کنی

ینی اصن حالم بد شد 

۴۰۰ هم دادم ک باطلش کنه

من اصلا دنبال این چیزا نیستم ولی دیشب اتفاقی دوستم زنگ زد برام سرکتاب باز کرد😭😭😭

سلام.عزیزم باور نکن این چیزارو..مگه دنیا دست دعا نویساست،که یکیشون زندگیتو خراب کنه یکیشون مشکلتو حل کنه..ول کن حرفشو...اگر ترسیدی،چندتا چهار قول برای خودت بخون..صلوات بفرست..دیگه هم بهش فکر نکن.ممکنه بشینی با خودت بگی اره فلانی شاید این کارو کرده..اون اتفاق بد واسه همین طلسمه..ولی این فکرا همه الکیه.دلتو آروم کن..توکل کن به خدا بذا آروم بشی.و اینو بدون هیچ کسسسسسسس،به اندازه نوک سوزن هیچ کاری نمیتونه باهات کنه🙂🌿

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸

استفاده از حرز اصلی امام جواد علیه السلام

خرید توسط کانال تلگرام ‌که واستون میفرستم کاملا اصل و معتبره و روی پوست آهو دعای امام جواد ع نوشته شده که میندازید گردنتون همه بلاها و شرها رو ازتون دور میکنه و انشاءالله مشکلاتتون تموم میشه و آرامش میگیرید

https://t.me/asrinrad1993