2777
2789
عنوان

رابطه ی بی نظیر من و فرزندم 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 84 پست

❤ نگید : چرا اینقدر منو اذیت میکنی مگه مامانتو دوست نداری ؟؟؟❌

بگید : خودت میدونی که من چقدر دوستت دارم ولی این کارها منو ناراحت میکنه ! سعی کن دیگه انجامش ندی . باشه دختر گلم ؟✔

❤ نگید : تو قوی ترین و باهوش ترین بچه دنیایی تو حتما موفق میشی ❌

بگید : من دیدم تو چقدر تلاش کردی تا موفق بشی هرچه بیشتر تلاش کنی بیشتر موفق میشی ✔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤ نگید : بی ادب . دروغگو چی رو از من مخفی میکنی آخه ؟؟؟❌

بگید : عزیزم ما هم رو دوست داریم و توی سختی ها به هم کمک می کنیم پس به نفس عمیق بکش و با خیال راحت راستش رو به مامان بگو ✔

❤ اگه بچتون درست یا غلط برای رسیدن به خواسته هاش شروع به گریه یا داد کشیدن کرد و این راه بخواد به خواستش برسه ...

اگه خواستش رو همون لحظه برآورده کنین باعث پرورش لجبازی توی بچتون میشین

❤  وقتی بچتون ازتون سوال می پرسه جواب رو براحتی در اختیارش قرار ندین نقش راهنما باشین نه آچار فرانسه با پرسیدن سوالهای مرتبط با موضوع بهش کمک کنین که پاسخ سوالش رو خودش پیدا کنه 

مثلا مامان بارون از کجا میاد ؟؟؟

چه سوال جالبی کردی دخترم

به نظرت برف هایی که روی کوه ها آب میشن آخرش کجا میرن ؟

یا مثلا مامان شام چی داریم ؟؟؟

دخترگلم اگه حدس زدی با هویج و سیب زمینی و رشته چی میشه درست کرد؟

❤ اجازه بدید بچتون برای خودش تجربه جمع کنه

کمی دست از مداخله بردارین . اگه شما همیشه جواب آماده و کار آماده برای بچتون تحویل بدین بچتون به حاضری خوری عادت میکنه در واقع اینجوری شما فرصت یادگیری رو از بچتون گرفتین 

❤ اگه یه وقتی بچتون توی مهمونی بدقلقی و لجبازی کرد زودی سفره ی دلتون رو باز نکنین که :

این بچه منو دیونه کرده ...

خسته کرده ...

از دستش داغونم ...

همیشه لجبازه 

و ...

یه مامان دانا باشید و بگید  :

بچم امروز بد خواب شده یا بچم یکم حال نداره و ...

اینجوری اجازه نمیدید هیچ کسی بچتون رو قضاوت کنه و روش اسم بزاره و ...

❤ گاهی توی جمع بد نیست که یادآور بشید که چقدر روی بچتون حساس هستید 

اینجوری کسی اصلا به خودش اجازه نمیده به بچتون توهین کنه یا دعواش کنه چون از قبل همه چیز رو میدونه

❤ مامانا حواستون باشه ساختار بچه ها این مدلی هست که موقع خواب به کل اتفاقات روزشون فکر میکنن تا خوابشون ببره

بچه ای که بعد از ساعت 7 شب تشر ، تنبیه فیزیکی یا تذکری بگیره قبل از خواب فقط به عصبانیت شما فکر میکنه

یعنی چون شما تنبیهش کردین پس دوستش ندارین میخوابه

و این رو باور میکنه و روی شخصیت و رفتارش در بزرگسالی تاثیر میزاره

ازتون می خوام اگر هم مجبور به تذکر در ساعات نزدیک به خواب کودک شدید موقع خواب کنارش برید و اگر واکنشتون بیش از حد بوده معذرت بخواین و یا اینکه انتظار و توقعتون رو نسبت به بچتون با مهربونی دوباره بهش توضیح بدین

و در آخر هم از اینکه دوستش دارین مطمئنش کنید 

اینه فرقه یه پدر و مادر عاقل با یه پدر و مادر هیجانی

❤ گاهی برای اینکه اعتماد بنفس کودک بالا بره توی مکان های شلوغ بهش بگین دختر گلم دستامون رو بهم بدیم تا مواظب همدیگه باشیم که گم نشیم 

❌ هیچ وقت بهش نگین دستت رو به من بده که گم نشی

❤ گاهی به بچه های 3 سال به بالا صبر کردن رو یاد بدین مثلا وقتی چیزی می خواد بگین باشه دختر گلم به بابا زنگ بزنم بعد برات میدم  یا دستام رو بشورم بعد بهت بدم یه وقفه خیلی کوچولو به کودک معنی صبر رو می فهمونه

راستی مامانایی که دختر دارید

سعی کنید هر سال روز ولنتاین از این جعبه های قرمز برای دختر نازنینتون تهیه کنید و داخلش شکلات و خرس و یه لوازمی که لازم داره بخرید و بزارین توش

اینجوری چشم دخترتون بابت کادو روز ولنتاین سیراب میشه و هر پسری نمی تونه با یه جعبه قرمز دل طرف رو ببره معیار دختر خانوما برای انتخاب خیلی مهم تر از یه جعبه قرمز میشه 

❤ کودکان زیر شش سال در دنیای حسی هستند و تازه بعد از این سال شروع به تفکر می کنند 

قبل از آن با احساسات خود با دنیا در تماس هستن مخصوصا قبل از سه سالگی تنها با تقلید از بزرگترها شکل می گیرد 

هر چی ما بگیم اون رو باور میکنن پس چیزی بگیم و عمل کنیم که حس خوب به آنها بده و عزت نفسشون بالا بره 

مثلا وقتی با کسی تلفنی صحبت می کنید یکی از خوبیهای فرزند خودتون رو با لحنی زیبا بگین .

فکر نکنین بچه حواسش جای دیگه هست حواسش تموم مدت با ذره بین تمام مدت گفتار و اعمال شما رو زیر نظر داره 

این عمل غیر مستقیم به بچه شما حس خوب میده باور میکنه که مهمه و شما دائم در فکر او هستین حتی موقع صحبت با دیگری باز هم حرف اوست