2777
2789

چندتا سوال دارم جواب بدین🌹🌹

۱)چقدر طول کشید بعد عمل کارهای روزانتونو انجام بدین؟

۲) دچار چسبندگی لوله شدین یا نه؟؟

۳)چه کارهای بعد عمل باعث چسبندگی لوله میشه؟

۴)اولین پریودتون چند وقت بعد عمل بوده (خونریزی بعد عمل نمیگم)

۵) چند وقت بعد عمل ورم شکمتون خوابید؟

۶)چندوقت بعد میتونیم از گِن استفاده کنیم ؟(هم کسایی که کمی شکمشون بزرگه و هم ورم کرده بخاطر عمل)

۷) اینکه استفاده کردن از گِن باعث نمیشه لوله ها بهم بچسبن؟

۸)بلند کردن وسیله سنگین که بعدش باعث کشیدگی و درد داخل شکم و همه اعضا بشه (انگار یکی دست انداخته باشه تو شکمتونو هرچی هیت بکشه پایین  ،یا درد زیاد تو همه قسمتها )باعث افتادگی رحم و.. که نمیشه؟؟

فعلا اینا یادم اوند🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من لاپارا داشتم. خییلی زود سرپا شدم. یک هفته بعد ورزشم شروع کردم. پریودمم سروقت شدم. بعدعمل چسبندگیم برطرف شد وحامله شدم. شما حاملگی ep شدی؟

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

من لاپارا داشتم. خییلی زود سرپا شدم. یک هفته بعد ورزشم شروع کردم. پریودمم سروقت شدم. بعدعمل چسبندگیم ...

بله.حاملگیم Epبود.

الان نمیدونم کی باید پریود بشم

چسبندگی هم قبلا نداشتم.

و لینکه بهم گفتن مواظب باش چسبنده نشی.

نمیدونم چیکار کنم که چسبنده نشم.

من ep شدم اما لاپاراسکوپی نشدم لاپاراتومی شدم. پعد عمل لوله ترمیم شده چسبندگی شدید گرفت و لاپاراسکوپ ...

بنی ۲بار عمل شدین؟

۱بار لاپاراتومی ،۱بار لاپاراسکوپی درسته؟؟

به منم گفتن لاپاراتومی  عمل میشم،ولی لاپاراسکوپی کردن

بارداری اولت بود مشکلی پیش نیومد؟؟ جنین چندوقته بود ، که لولتو برداشتن؟ بازم باردار شدی؟؟

ن دومی بود ۸هفته بود 

منم از ترس رفتم عمل کردم دارو نخوردم این دکتره هم نگف برمیدارم لولت بعد گفت ک برداشتم