2777
2789
عنوان

تصمیم به طلاق گرفتم

411 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها قبلا تو پست هام از مادرشوهرم گفتم موضوع از این قراره خیلی رو هر چیزی پسرشو درس میده مثلا یکیش اینکه زنت مریض میشه نبرش دکتر محلش نزار دیروز دندون درد داشتم جلوش زار میزدم اما خوابید بهم گفت پول ندارم ببرمت بردم گفت برو دکتر با مامانت تو مهمونیا خونه مامانم هیچ جا حاضر نیست باهام باشه منم تصمیمو گرفتم میخام طلاق بگیرم خسته شدم بخدا من پنج ماه تو ی اتاق دوازده متری زیرزمین که ن سرکار میرفت ن حموم و ودسشویی داشت زندگی کردم سه ساله ی جفت دمپایی برام نخریده فقط چیزهای ضروری که لازم دارم میخرم اهل ریخت و پاش نیستم برا عقد و عروسی ساده ترین عروسی با ی حلقه رفتم سرزندگیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری از این مردهای گه بچه میارید .مگه عقل ندارید .

بعضیاشون بعد از بچه وقتی جا پاشون سفت میشه خود واقعی شونو نشون میدن  به خدا

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

از اول اشتباه کردی این شرایط رو‌پذیرفتی و بچه دارشدی حالا اگر خانوادت حماییت میکنن یه کدتی قهرکن مثلا دو سه ماه برو شرط برگشتتم مستقل بودنتون و بقیه چیزایی آزار میدت بزار اینارو چون بچه داری میگم مگه نه تنهابودی طلاق میگرفتی راحت میشدی اول اینکار کن درست نشد جداشو

بعضیاشون بعد از بچه وقتی جا پاشون سفت میشه خود واقعی شونو نشون میدن  به خدا

نه عزیزم خودش داره میگه از اول کجا زندگی کرده و چیزی نمیخریده براش پس از اول همین بوده وقتی میگه سه سال چیزی نخریده برام هذچنددیگه برای این حرفا دوره درکل هرکی ازدواج کرد نزاره فورا بچه داربشه بچه معجزه نمیکنه تو زندگی 

عزیزم خوب فکر کن طلاق گرفتن الکی که نیست 

دخترت چ گناهی کرده 

خودتو درست کن 

باسیاست رامش کن 

خودت اگه میتونی کار راه بنداز ولی دیگه بچه دار نسو تا اخلاقشدرست بشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
عزیزم خوب فکر کن طلاق گرفتن الکی که نیست  دخترت چ گناهی کرده  خودتو درست کن  باسیا ...

👆حرف ایشون کاملاً درسته ، بنظرم بقیه نظرات اکثرشون نه همه، از طرف بچه مدرسه ای های دوازده سیزده ساله باشه