mandanakhazraei مدیر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 عنوان کیا دلشون میخواد صبح ازخواب بیدارنشن .... | مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 84 پست وچرا؟من خودم هرشب ارزومیکنم شب اخرزندگیم باشه ؛؛؛چون مامانم خییلی اذیتم میکنه مجردمو(طلاق گرفتم) 1401/10/27 | 04:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 یکیش هم مامان من 😔😔😔با اینکه همیشه خوبی کردم براش وحاضرم جونمم بدم براش اگه متاهلی هرچیه واسه خودش توراحتی ازینکه ببینیش اونم ۲۴ سااعت😔
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33812 من ی بار گفتم خدایا جدن هرکیو میخوای امشب بگیری به خانوادشون ببخش به جاش جون منو بگیر وقتی خوابیدم خ ... منم یه بار که ارزوی مرگ کردم خواب دیدم عزرائیل با همون تصوری که ازش داشتم اومده و بهم گفت نوبت تو نیست دیگه هنچین آرزویی نکن البته من نترسیدم اصلا هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 بروسرکار روستاییم ...رفتوامدبه شهرغیرممکنه برام
strong_woman عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4503 من ی بار گفتم خدایا جدن هرکیو میخوای امشب بگیری به خانوادشون ببخش به جاش جون منو بگیر وقتی خوابیدم خ ... چه شکلیییی بود،نکنه امشب بیاد خودشو بهم نشون بده😔😂😂
اریانا۰۰۰۰ عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4679 اگه متاهلی هرچیه واسه خودش توراحتی ازینکه ببینیش اونم ۲۴ سااعت😔 اره متاهلم وخداروشکر زندگیم خوبه ولی دلم خونه ازش
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 اسی بچه نداشتی؟ اگه شرایط شو داری برو سرکار مستقل باش نه بچه ندارم خداروشکر... روستاییم رفتوامدبه شهربرام سخته مگراینکه خونه بگیرم شهرتنهازندگی کنم نمیدونم میتونم یانه مسکلی پیش میادیانه
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 من دوس دارم بیدار شم ولی خوب شده باشم شقاق دارم شقاق چیه
seyedemahla عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 روستاییم ...رفتوامدبه شهرغیرممکنه برام توروستا نمیشه کارکرد؟موقعیتش رونداری بری آرایشگری یاخیاطی به هرحال بری هنری یادبگیری وهمونجا کارکنی؟توخونه بشینی اعصابت خوردمیشه
bully عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4176 چه شکلیییی بود،نکنه امشب بیاد خودشو بهم نشون بده😔😂😂 برای همه یک شکل نیست مثلا برای اونایی که پاکن شکل ی فرشته خوشگل و مهربونه ولی اونایی که قراری راهی جهنم بشن مثل من ترسناک بود😂 دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 منم ارزوم مرگه ولی پسرم کوچیکه خیلی کوچیکه شبا دستاشو میگیرم ک این فکرا از ذهنم بره 😢😢😢عزیییزم..... درکت میکنم ...انشالله زندگیت شیرین بشه
bully عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4176 منم یه بار که ارزوی مرگ کردم خواب دیدم عزرائیل با همون تصوری که ازش داشتم اومده و بهم گفت نوبت تو نی ... وای نه من همین الان که تعریف کردم یادم اومد انقد ترسیدم که چراغ قوه گوشیمو روشن کردم😑😑 دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
اریانا۰۰۰۰ عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4679 نه بچه ندارم خداروشکر... روستاییم رفتوامدبه شهربرام سخته مگراینکه خونه بگیرم شهر ... نه تنهایی نمیتونی تو شهر غریب توکل کن بخدا ایشالا با ینفر خوب ازدواج میکنی و میری وراحت میشی
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33812 وای نه من همین الان که تعریف کردم یادم اومد انقد ترسیدم که چراغ قوه گوشیمو روشن کردم😑😑 من از عزرائیل و مرگ نمیترسم فقط با بعدش مشکل دارم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 نه دوست ندارم خونه بهم ریختس،امشب بمیرم فردا روشون نمیشه زنگ بزنن نش کش بیاد گناه دارن آبروشون میره ... روستاییم نه میتونم سرکاربرم نه باشگاه نه جایی ۲۴سااعت تواتاقمم خداشاهده ...احساس میکنم افسردگی گرفتم میترسم بدم جهنم وگرنه صدبارخ و د ک شی کرده بودم