2777
2789
من ی بار گفتم خدایا جدن هرکیو میخوای امشب بگیری به خانوادشون ببخش به جاش جون منو بگیر وقتی خوابیدم خ ...

منم یه بار که ارزوی مرگ کردم خواب دیدم عزرائیل با همون تصوری که ازش داشتم اومده و بهم گفت نوبت تو نیست دیگه هنچین آرزویی نکن 

البته من نترسیدم اصلا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بچه نداشتی؟ اگه شرایط شو داری برو سرکار مستقل باش 

نه بچه ندارم خداروشکر...   روستاییم  رفتوامدبه شهربرام سخته   مگراینکه خونه بگیرم شهرتنهازندگی کنم نمیدونم میتونم یانه  مسکلی پیش میادیانه

روستاییم ...رفتوامدبه شهرغیرممکنه برام 

توروستا نمیشه کارکرد؟موقعیتش رونداری بری آرایشگری یاخیاطی به هرحال بری هنری یادبگیری وهمونجا کارکنی؟توخونه بشینی اعصابت خوردمیشه 

چه شکلیییی بود،نکنه امشب بیاد خودشو بهم نشون بده😔😂😂

برای همه یک شکل نیست مثلا برای اونایی که پاکن شکل ی فرشته خوشگل و مهربونه ولی اونایی که قراری راهی جهنم بشن مثل من ترسناک بود😂

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
منم یه بار که ارزوی مرگ کردم خواب دیدم عزرائیل با همون تصوری که ازش داشتم اومده و بهم گفت نوبت تو نی ...

وای نه من همین الان که تعریف کردم یادم اومد انقد ترسیدم که چراغ قوه گوشیمو روشن کردم😑😑

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
وای نه من همین الان که تعریف کردم یادم اومد انقد ترسیدم که چراغ قوه گوشیمو روشن کردم😑😑

من از عزرائیل و مرگ نمیترسم فقط با بعدش مشکل دارم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
نه دوست ندارم خونه بهم ریختس،امشب بمیرم فردا روشون نمیشه زنگ بزنن نش کش بیاد گناه دارن آبروشون میره ...

روستاییم   نه میتونم سرکاربرم نه باشگاه نه جایی    ۲۴سااعت تواتاقمم خداشاهده ...احساس میکنم افسردگی گرفتم    میترسم بدم جهنم وگرنه صدبارخ و د ک شی کرده بودم