2777
2789
عنوان

زیاد نوشتم ولی بخونین لطفا چرا دوست پسرم اینجوره:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 135 پست
چیکار کنم الان

اگ میتونی کاری نکن . هروقت چ. س.ی شد سمتش نرو 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آقایی کن بیا آشتی؟؟؟.....خب معلومه قیافه میگیره برات کلاس میزاره....حالا تو از دوست داشتن بهش گیر ...

خب منم از همین اعصابم خورد شددد بخدا من اینجوری نیستم ک این حرفارو بزنم یکی بم گف اینو بگو گفتم اینجور شد اعصابم خورده الاااان خیلیی

الان دوره کم محلیهههه .. مث ماهی هستن هرچی بیشتر بخای نگهش داری تو دستت بیشتر لیز میخوره . اون اقا پسره اگ بخادت میاد 

حتی اگ خسته باشه اوکی؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اگ میتونی کاری نکن . هروقت چ. س.ی شد سمتش نرو 

نه دیگه نمیرم ولی اعصابم خیلی خورد شد ک اینحور رفتار کرد حس بدی دارم خیلی بد فک ننیکردم اینجور بشه بخدا دیگه حتی حوابشو هم نمیدممممم

نه دیگه نمیرم ولی اعصابم خیلی خورد شد ک اینحور رفتار کرد حس بدی دارم خیلی بد فک ننیکردم اینجور بشه ب ...

از رو عصبانیت نباشه جواب ندادنت 

از روی منطق و عقلت باشه ک ثابت باشه .

توام اذیتش نکن شکاکی نکن . 

الان دوره کم محلیهههه .. مث ماهی هستن هرچی بیشتر بخای نگهش داری تو دستت بیشتر لیز میخوره . اون اقا پ ...

نه دیگه واقعا اون رومو میخوام نشون بدم بسه هرچی کوتاه اومدم واقعا 

نه دیگه واقعا اون رومو میخوام نشون بدم بسه هرچی کوتاه اومدم واقعا 

باشه چن روز دیگ خام میشی😂😂

من باشم صدسال سیاه منت نمیکشم  شده ۱۰ روز قهر باشه

آره والا......باید آدم توی رابطه آرامش داشته باشه نه جنگ اعصاب...با کسی دوس بشین که زبون همو بفهمین...نیازی به توضیح اضافی و جنگ اعصاب نداشته باشین....اسی اگه واقعا از ما راهنمایی بخواد من میگم ولش کن...همچین پسری جز اینکه انرژیت رو بگیره هیچی بهت نمیده....آرامش و عشق و دوستی پیشکش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)