2777
2789

به پدرشوهرم و خانوادش سهمیه هتل دادن مشهد .الان من به جای یکی از برادرشوهرام اومدن آیا من رو هتل راه میده یا به هم نام نبودن مسافر گیر میده

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
اگر به اسم اونا ثبت شده باشه قبول نمیکنن

چه فرقی میکنه براشون 🥺من اضافه نمیرم که

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فرقی میکنه براشون 🥺من اضافه نمیرم که

قانون هست دیگه مثلا من مادرم فرهنگی میتونم برم‌خانه معلم ولی مثلا دختر خاله ام نمیتونه با کارت مامانم بره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باید به اسم کسانی که رزرو کردن باشه

خب اگر ما بریم پدرشوهرم مدارک خودشون رو بده میفهمن من رفتم بالا به جای کسی ؟چک میکنن مگه

قانون هست دیگه مثلا من مادرم فرهنگی میتونم برم‌خانه معلم ولی مثلا دختر خاله ام نمیتونه با کارت مامان ...

خب از کجا میفهمن اگر برم بالا

باید به اسم کسانی که رزرو کردن باشه

مثلا نمیگن فلانی ۴ نفر ،یعنی تک تک اسم نوشتن مدارک میگیرن

خب از کجا میفهمن اگر برم بالا

مگه همین طوری میشه دوربین هست چک میکنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه به تعداد قبلا رزرو شده و مشکلی بابت اتاق نباشه میتونین مدارک خودتون رو تحویل ندین وبه همراه خانوادتون به اتاق برین 

من یکبار این کارو کردم😐البته بستگی به هتل داره

مگه همین طوری میشه دوربین هست چک میکنن 

آها .خب این هیچ .حالا اون که رزرو کرده اسم تک تک افراد رو داده یا گفته برای ۴ نفر به این خانواده تعلق میگیره .آخه خالم گفت به ما هتل مبدن میگن شما برای ۴ نفر سهمیه دارید

اگه به تعداد قبلا رزرو شده و مشکلی بابت اتاق نباشه میتونین مدارک خودتون رو تحویل ندین وبه همراه خانو ...

یعنی مدارک اونکه به نامش بوده رو بدم ولی خودم برم ؟بد شانسی به اسم پسره 

آها .خب این هیچ .حالا اون که رزرو کرده اسم تک تک افراد رو داده یا گفته برای ۴ نفر به این خانواده تعل ...

ما هروقت هتل رزرو کردیم اسم افراد بوده که باهم بودیم و شناسنامه یا کارت ملی میگیرن بعد میشه رفت داخل اینجوری هرکسی میتونه بیاد بره تو اتاق که نمیشه

ما هروقت هتل رزرو کردیم اسم افراد بوده که باهم بودیم و شناسنامه یا کارت ملی میگیرن بعد میشه رفت داخل ...

ممنون از پاسخگوییت عزیزم