2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با هموروئید

373 بازدید | 10 پست
سلام خانوما،‌ خواهر من به خاطر هموروئید میخواد سزارین شه میترسه حین فرایند زایمان و به دلیل فشار هموروئیدش بدتر شه؛ الانم داره دنبال یه دکتر میگرده سزارینش کنه کسی تجربه ای در این مورد داره؟ راستش ما داریم تلاش می کنیم متقاعدش کنیم به زایمان طبیعی؛ لطف می کنید اگر تجربه ای دارید کمکمون کنید
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
سلام من خودم همین مشکل رو دارم. زایمان طبیعی کردم و بعد از زایمان هموروئیدم بدتر شد. بعد از زایمان خیلی اذیت شدم. اما پشیمون نیستم از زایمان طبیعی. بهتره تحت نظر دکترش با شیاف و دارو هموروًئیدشو کنترل کنه و موقع زایمانم حتماً بگه که این شرایطو داره تا حتی الامکان براش با دست مقعدشو نگه دارن که بیرون نزنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مهناز جان؛ یعنی اگر سزارین کنه این مشکل پیش نمیاد یا کمتر میشه؟ آخه من یه جا خوندم که ربطی به نوع زایمان نداره بعد ببخشید این سوال میپرسم؛ شما هموروئیدتون حاد بود قبل از زایمان؟ شما عمل کردین بعد زایمان؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
آها ببخشید الان دیدم گفتین بعدا لیزر می کنین
متاسفانه نمیدونم به نوع زایمان بستگی داره یا نه! تا الان فکر میکردم توی سزارین چون عملاً زور زدن در کار نیست مشکلی پیش نمیاد. من خودم هنوز عمل نکردم اما حتماً اینکارو میکنم با اینکه الان خیلی بهترم.