2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 47 پست
به هیچ جات نباشه..میدونم سخته خیلی سخته:) ولی ببین خیانت نشونه ضعفه..یعنی تو اونقدر واسش خوب بودی ا ...

اگر بچه نداشتم شاید بهتر میتونستم تصمیم بگیرم این بچه ها پامو بستن

منم قصدم جداشدن نبود که بخوام جداشون کنم.! فقط میخواستم یکم آروم کنم ایشون رو که متاسفانه حرف نمیزدم ...

منم منظورم چیزی که شما برداشت کردی نبود فقط داشتیم با هم حرف میزدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بچه نداشتم شاید بهتر میتونستم تصمیم بگیرم این بچه ها پامو بستن

نمیدونم نمیخوام نظری بدم اخرش عذاب وجدان بگیرم..مطمئناً شما میدونی که الان بهترین تصمیم چیه و ... و ما هیچکی خبر نداریم که شما چی میکشین،،بهترین تصمیمو بگیر🙂❤️

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
من روانشناسی خوندم و تو زمینه مسائل زناشویی کلا چون علاقه دارم خیلی مطالعه میکنم.... اول باید ببینی ...

شوهرم‌ ۴۰سالش من سی سال ده سال ازدواج کردیم رابطه جنسی‌مون از وقتی باردار شدم سره بچه ی اولم کم شد هر دو سه هفته یه بار ولی از وقتی این بحث خیانت پیش اومده خیلی رابطه جنسی میزاره یه بار دیگه در حده پیام با یه خانوم بود ،رابطه ی فامیلیشون خیلی کمه ،ولی توی یه محل زندگی می‌کنیم ببینید در حد قرار گذاشتن من دیدم و اینکه چند بار ازش خواسته بیاد پیشش چیزه دیکه نبود اکرم بود پاک کرده من نبینم اینم کاره خدا بود دیدم

به هیچ جات نباشه..میدونم سخته خیلی سخته:) ولی ببین خیانت نشونه ضعفه..یعنی تو اونقدر واسش خوب بودی ا ...

خیلی سخته نمیتونم بی خیال باشم اخه خیلی سختی کشیدم تو زندگیم تا به اینجا رسیدم الان این حقم نیست یه جورایی دارم نابود میشم اصلا توقع نداشتم این کارو باهم کنه

شوهرم‌ ۴۰سالش من سی سال ده سال ازدواج کردیم رابطه جنسی‌مون از وقتی باردار شدم سره بچه ی اولم کم شد ه ...

خب عزیزم اگه درست متوجه شده باشم ایشون یکبار دیگم خیانت کردن؟ اونموقع عکس العملتون چی بود و شوهرتون چیکارکردن؟

خیلی سخته نمیتونم بی خیال باشم اخه خیلی سختی کشیدم تو زندگیم تا به اینجا رسیدم الان این حقم نیست یه ...

از هیچکس نباید هیچ توقعی داشت از هر کسی هرچیزی برمیاد خب:)؟

یه لیوان اب و دوتا فندک روشن رو درنظر بگیر..ما ادما مثل این دوتا فندکیم گاهی خوشحالیم و سرزنده...حالا یکی از فندک هارو اگه تو اب فرو کنی خاموش میشه و هرچی سعی کنه روشن نمیشه...میبینی؟گاهیم خسته و ناتوان میشیم و نمیتونیم روشن باشیم:) ولی این اخر راه نیسو...اگه فندک روشن و بیاری نزدیک فندکی که خاموشه،،فندک خاموشه روشن میشه!

باکمک و کنار هم بودن بازم میتونیم شادو سرزنده باشیم:)❤️

نمیدونم چی داری میکشی و چقد سخته ولی امیدوارم زودتر حل شه مشکلت☺️❤️

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
بگو باشه پس همسرشو در جریان میذارم ببینم اون اطلاع داره یا مثل من از قرارای کاریتون بی خبره اابته ف ...

من تماس گرفتم با اون خانوم گفت شوهرم در جریان واسه کاری بوده اخه چه کاری که نمیگن لااقل من هم بدونم همش میگن کاری بوده بعدش گفت ما دو ساله با همیم درصورت که شوهرم کلا انکار کرد گفت دروغ میکه نمی‌دونم حرف کیو باور کنم 

نه اصلا حتی میگم قطع رابطه بودن و اینم بگم اون خانوم اوضاع خوبی نداره یعنی تو فامیل زیاد از این کارا ...

بعد شوهرش می دونه زنش این جوره؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خب عزیزم اگه درست متوجه شده باشم ایشون یکبار دیگم خیانت کردن؟ اونموقع عکس العملتون چی بود و شوهرتون ...

اون موقع داد و بیداد و دعوا این چیزا بود چون تازه زایمان کرده بودم نمیدونستم کاری کنم میخاستم برم قهر بچم و که ده روزش بود ازم گرفتن و من به ناچار نشستم سره جام ،و از اون موقع رابطه جنسی‌مون کم شد ولی دیگه چیزی ازش ندیدم تا به الان