2777
2789
عنوان

خانما پسر تب داره

132 بازدید | 41 پست

ساعت دوازده براش شیاف زدم ولی پایین نمیاد میشه الان بهش ایبو پروفن بدم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ آره بروفن خوبه

۴ سال الان پاشویش کردم لرز کرد دارم سکته میکنم 

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
اره بده استامینوفن بهتره تنشویه پاشویه با اب ولرم کن

پاشویشکردم لرز کرد دندوناش بهم میخوره

قبل از ۴ ساعت نمیشه 

اگر بالای۳۹ باشه و بعد ۲ ساعت از استا پایین نیاد فقط شیاف دیکلو فناک میشه گذاشت پاشو کن و مایعات بده 

۴ ساعت بعد استا پروفن بده و ۴ ساعت بعد استا و ب همین ترتیب 

کمتر از۴ ساعت هیچی نده مایعات و تن شو و پاشو 

آب سیب 

کاسنی 

آب هویج 

گلاب 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
قبل از ۴ ساعت نمیشه  اگر بالای۳۹ باشه و بعد ۲ ساعت از استا پایین نیاد فقط شیاف دیکلو فناک میشه ...

الان ک پاشویه اش کردم فقط لرز شدید کرد

با تب سنج چک‌کن 

چک کردم ۳۸.۵ تبش

نصف وزنش یه کمی کمتر به سی سی شربت ایبوفروفن بده 

باشه ممنون

الان ک پاشویه اش کردم فقط لرز شدید کرد

ببر دکتر احتمالا تبش خیلی بالاست یعنی بالای 40هست که لرز می‌کنه.نبری خدای نکرده تشنج می‌کنه 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏