2777
2789

پودر سنجد و شیر قاطی کن هر شب بخور .‌

با این پاهام بهتر شده بود .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعضی وقتا اینجور میشم وقتی فعالیتم زیاد باشه میزارم تو تشت اب گرم بهتر میشن

من فعالیتم نه کمه نه زیاد.وقتی میخوام بخوابم یهو یه دردخاصی میگیرن😑

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
مثل من هستی ....البته من هر وقت کم غذا میخورم کمبود ویتامین دارم پادرد میاد سراغم . فک کن ببین امروز ...

چندوقته اینجوری میشم

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
درد مفصلي يا استخواني يا عضلاني؟؟

یه جور خاصیه دقیق نمیدونم.مث مفصلی

قرص خارجی کلسیم میخورم Bons  ston برای پادردم .  خوبه و قوی البته قبلش با دکتر مشورت ک ...

ممنان

دوستان برا ورم زانو روماتیسم چی خوبه ؟ زانوهام و همه جام ورم میکنه حتی گردن و کمر و پشتم بازوهام فکم چانه و زیر چانه و شکم ...

زانوهامم بدجور ورم کرده و درد میکنه دکار رفتم دارو داده چی بزنم ورمش بخوابه؟خیلی ناراحتم 😭دعا کنین درس شم .

اگر مفصلي و استخوانيه به دكتر مراجعه كنيد اگر عضلانيه تا ده شب منيزيوم بخوريد ببينيد بهتر ميشيد يا ن ...

اوکی امتحانش میکنم.روزاکه میخوابم دردندارم فقط شب اینجوری میشم