2777
2789

برادر زاده منم داره ۴ سالشه تورو خدا بگین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه خانومی صرع داشت با اون وضعیتش دو تا بجع دارع و زندگی عادی

ولی تخت نظر پزشک

با تحت نظر پزشک میشه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل یه سوال ، یکی بستگان درجه یک من ، صرع داره 

میخوام بدونم صرع ، دلیلش ژنتیکه یا اکتسابی و از محیط و شرایط زندگی کسب میکنه ؟

الان فرزند شما چرا صرع داره 

مچکر میشم 🙏🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
برادر زاده منم داره ۴ سالشه تورو خدا بگین

گل یه سوال ، یکی بستگان درجه یک من ، صرع داره 

میخوام بدونم صرع ، دلیلش ژنتیکه یا اکتسابی و از محیط و شرایط زندگی کسب میکنه ؟

الان برادرزاده شما چرا صرع داره ؟؟

مثلا از همون بدو تولد داشت یا بعدا به مرور زمان کسب کرد یا پدر و مادرش داشتن ؟؟

دلیل پدید اومدن صرع رو میخوام بدونم 

مچکر میشم 🙏🌹

گل یه سوال ، یکی بستگان درجه یک من ، صرع داره  میخوام بدونم صرع ، دلیلش ژنتیکه یا اکتسابی و از ...

مادرش وقتی باردار بود مشروب میخورد خیلی زیاد

دیگه این بچه از وقتی بدنیا اومد ۳ ماهیگیش دکتر گفت صرع داره

خداکنه نبینی خواهر این بچه عین چی قرمز میشد تب شدید لاغر میشد

جیگرم خونه بخدا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مادرش وقتی باردار بود مشروب میخورد خیلی زیاد دیگه این بچه از وقتی بدنیا اومد ۳ ماهیگیش دکتر گفت صرع ...

خدا انشالله به برادرزادت سلامتی بده 🤲🌱

یعنی خود دکتر گفت دلیلش ، استفاده مشروبات الکلی مادره ؟؟

فامیل ما ، توی عصبانیت شدزد ، تشنج میکنه ، بعد تشنج ، هوشیاریش رو از دست میده و بنده خدا خیلی حرفای نامربوط میزنه 

این صرع ؟؟

برادرزاده شمام تشنج میکنه ، اونم اینجوریه ؟؟

خدا انشالله به برادرزادت سلامتی بده 🤲🌱 یعنی خود دکتر گفت دلیلش ، استفاده مشروبات الکلی مادره ؟؟ ...

ممنونم عزیزم

اره گفته بود خودت هم صرع گرفتی و ممکنه هر لحظه بیوفتی بمیری بهش گفت کلسیم مغزت کمه

این کلا یهو صورتش قرمز میشه  هیچی نمیتونه بگه یه شربت هم داره ۱۲  ساعت یبار باید بخوره

تشنجش به چه شکله?

قرمز میشه صورتش حتی نمیتونه ناله کنه 

مچکر نازنین 🌹 خدا به همه  سلامتی و آرامش بده

ممنون عزیزم خدا شمارو در پناه خودش نگه داره♥️

فقط قرمز میشه?یعنی هیچی حالتی نمیشه دست و چشو...?

بخدا نذاشته پدر و مادرمم بفهمن بچه رو نمیاره پیش ما کلا

یبارم دیگه این طفلی اینجوری شد من سریع بردمش بغل مادرش نمیدونستم ک چشه