2777
2789
عنوان

قشنگترین حرف یا کاری که...

80 بازدید | 12 پست

ناخوداگاه انجام دادین و شوهرتون ذوق کرد و خوشحال شد ؟

یا حتی عمدی

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

برا بار اول گفتم وااای چقدر من خوشگلم😑جوری ذوق کرد که اینو ازم شنید ک تا حالا برا هیچ کدوم قربون صدقه هام انقدر ذوق نکرده بود😑😑😑

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میون اینهمه مشکلات و تنش بینمون و سختیا  دوشب پیش بعد اینکه هرکار کرد از دلم دربیاره تو راه برگشت یهو بوسش کردم خیلی ذوق کرد

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
برا بار اول گفتم وااای چقدر من خوشگلم😑جوری ذوق کرد که اینو ازم شنید ک تا حالا برا هیچ کدوم قربون صد ...

اخی😍😆خدایی یه سری واکنشاشون عالیه

میون اینهمه مشکلات و تنش بینمون و سختیا  دوشب پیش بعد اینکه هرکار کرد از دلم دربیاره تو راه برگ ...

اخی چقدر قشنگه ذوق کردناشون

.وای انان از تنش و سختی.

عقدی؟

اخی چقدر قشنگه ذوق کردناشون .وای انان از تنش و سختی. عقدی؟

اره نزدیک عروسیمونه خونوادش خیلیییی اصن شورشو دراوردن همش بین منو شوهرمو جنگ میندازن به هرروشی منم ادمم خسته میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اره نزدیک عروسیمونه خونوادش خیلیییی اصن شورشو دراوردن همش بین منو شوهرمو جنگ میندازن به هرروشی منم ا ...

واااای یعنی اگر خانواده بزاره ادم خیلی خوش و خرم زندگی میکنه

اره نزدیک عروسیمونه خونوادش خیلیییی اصن شورشو دراوردن همش بین منو شوهرمو جنگ میندازن به هرروشی منم ا ...

نکته یا تجربه ای اگر داری ممنون میشم بگی .منم عقدم اخه😅

نکته یا تجربه ای اگر داری ممنون میشم بگی .منم عقدم اخه😅

عقدتو طولانی نکن عقدتو طولانی نکن عقدتو طولانی نکن زیادم محبت بخرج نده به اندازه ای ک بدن تو هم خرج کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عقدتو طولانی نکن عقدتو طولانی نکن عقدتو طولانی نکن زیادم محبت بخرج نده به اندازه ای ک بدن تو هم خرج ...

زیاد محبت نکردن به کی؟شوهر یا خانواده شوهر

زیاد محبت نکردن به کی؟شوهر یا خانواده شوهر

هردو هر چیز زیادیش خرابی به بار میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40