2777
2789

سلام،شبتون خوش

تو یکی از تاپیک ها گفتین که عکس های دخترتون رو میدید به دوستتون تا روشون کار کنه.منم میخواستم عکس های ماهگرد پسرم رو چاپ کنم اما قبلش میخوام یکم روشون کار بشه.اگه امکان داره و ایشون راضی هستن شماره اشون رو میشه برام بفرستید؟

مچکرم

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،شبتون خوش تو یکی از تاپیک ها گفتین که عکس های دخترتون رو میدید به دوستتون تا روشون کار کنه.منم ...

بله حتما.شمارشونو میدم‌منتها باپیام رسان ایتا و بله بهشون میام بدید۰۹۹۱۴۱۲۲۱۷۹

سلام،شبتون خوش تو یکی از تاپیک ها گفتین که عکس های دخترتون رو میدید به دوستتون تا روشون کار کنه.منم ...

براتون فرستادم باپیام رسان ایتا وبله بهشون میام بدید۰۹۹۱۴۱۲۲۱۷۹

براتون فرستادم باپیام رسان ایتا وبله بهشون میام بدید۰۹۹۱۴۱۲۲۱۷۹

ممنونم ازتون🌹🌹🌹

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊

اون خانم تاپیکو قفل کرد ی ساعت تاپیک کردم و ارسال نشد دلم نیومد تاپیکو خالی بزارم گفتم جوابتو بدم

زندگیه عاشقانه بدون پول به درد نمیخوره فداتشم

اون اقاام تک پسر بودن و خیلی لوس بار اومده بود

نمیتونست کار بکنه سریع خسته میشد

میگفت فقط ور دل تو باشم

مادرن بهش گفت که یه کار پیدا کن بیا تا نامزد کنیم ولی نرفت میگفت من نمیتونم برم سر کار تورو نبینم متاسفانه زندگی با همچین اقایی به مشکل بر میخورد 

دوس داشتنش بیش از حد بود متاسفانه در حدی که  مثلا من هرجااااای مسافرت میرفتم اونم میومد حتی اگه باهم قهر بودیم میومد

هر دیقه پیشم بود 

هر ثانیه باید باهان حرف میزد

بعد از اینکه ازش جدا شدم خیلی ضربه روحی بدی خورد گفتم که در حدی که الان مواد مصرف میکنن اون که حتی قلیونم نمیکشید و بدش میومد الان مدام گفتن سیگار میکشه 

این اخرین پیامی بود که ب من داد 

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
اون خانم تاپیکو قفل کرد ی ساعت تاپیک کردم و ارسال نشد دلم نیومد تاپیکو خالی بزارم گفتم جوابتو بدم ز ...

اگر دوستداشتنشم از ته دلش بود و واقعا میخواستت باید برای بودن در کنارت و باتو،دنبال کار میرفت

اگر دوستداشتنشم از ته دلش بود و واقعا میخواستت باید برای بودن در کنارت و باتو،دنبال کار میرفت

اره شایدم حق با توعه

نمیدونم ولی ما ک دیگه جدا شدیم...

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏