2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشيد الان به خواهرم گفتم نیتش میشه به شعبه 13 انتقالی بنویسه براش خوبه لطفا شماره ایه و سوره ...

فدات شم ..گفتی دو تا شعبه هست تو معنی ایش اومده .. به سرزمینی خدا گفت ورود کنن اونا ورود نکردن ترسیدن .. خدا گفت توکل کن ورود کن بازم نکردن .. خدا دید حرف شو گوش نمیکنن اون شهر و براشون حرام کرد ... حالا توومیگی شعبه اول نرفته‌هه ... آلان یه شعبه دیگه میره ..به نظر من اینکه اشتباه کرده اولی نرفته با توجه به معنی ها  

فقط خدا و دیگر هیچ ....
فدات شم ..گفتی دو تا شعبه هست تو معنی ایش اومده .. به سرزمینی خدا گفت ورود کنن اونا ورود نکردن ترسید ...

نه عزیزم، دیروز صبح پیام گذاشتم قصدش رفتن به شعبه 2بود گفت برام قران باز کن، روسا قبول نکردن گفتن نمیشه 2 بری، البته شما شب قران باز کردی، روسا پیشنهاد شعبه 13 دادن، بعد خواهرم گفت این یکی خوبه برم، چون سالهای گذشته هردو شعبه کار کرده بود، این شعبه 13 براش بازرس زیاد میاد، راهشم دورتر بود،

الان شما یکبار دیگه قران باز کردی یا همونی که ساعت7شب گرفتی سوره مایده اومده؟

نه عزیزم، دیروز صبح پیام گذاشتم قصدش رفتن به شعبه 2بود گفت برام قران باز کن، روسا قبول نکردن گفتن نم ...

یک بار گرفتم.  دیگه نگرفتم ... حالا خودت میدونی شعبه چند میشه ..من‌چون یه بار گرفتم ..انشاءالله ک خیره 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
یک بار گرفتم. دیگه نگرفتم ... حالا خودت میدونی شعبه چند میشه ..من‌چون یه بار گرفتم ..انشاءالله ک خی ...

امکان داره یکبار دیگه بگیری این بار شعبه 13 باشه، چون از امروز پیگیرن، خواهرم میخواد ببینه صلاحش هست اونجا بره، ببخشید زحمتت میدم ان شاء الله خدا برات بهترینا رو رقم بزنه🤲🤲🌹

خب الان روسا گفتن 2 نمیشه، شما منظورته برا رفتن به 2اصرار کنه، خودشم طفلک نظرش 2 بود ولی اجازه ندادن ...

من فکر میکنم دو براش حرام شده ..حالا دلیلش و نمیدونم ... باشه عزیزم دوباره میگیرم 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
خب الان روسا گفتن 2 نمیشه، شما منظورته برا رفتن به 2اصرار کنه، خودشم طفلک نظرش 2 بود ولی اجازه ندادن ...

عزیزم به نظرم خطایی کرده خواهرت ک شعبه خوب براش باز نمیشه  احتمالا شعبه خوب همونی هست ک نمیتونه بره ... این سوره ای ک جدید باز کردم اومده از مال خود به یتیم ها بدید...‌سوره النساء ایه ۱ تا ۵ .. انفاق کنه تو هر شعبه ای  میخواد باشه ... 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
فدات شم ..گفتی دو تا شعبه هست تو معنی ایش اومده .. به سرزمینی خدا گفت ورود کنن اونا ورود نکردن ترسید ...

عیزم باید اینجور مواقع واسه هردومورد قرآن باز کنی. الان معلوم نیست این نهی ای که اومده برای کدوم یکیه؟؟

بعدم دقت کنی نهی اومده یعنی نباید بره. ورود ممنوع خورده. الان معلوم نیست مال کدومه؟ یا شاید کلا برای انتقالیش نهی اومده که چون یدونه باز کردی باز اینم مشخص نمیشه.

برای دو تا مورد هیچوقت یدونه قرآن باز نکن. جدا جدا

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور
امکان داره یکبار دیگه بگیری این بار شعبه 13 باشه، چون از امروز پیگیرن، خواهرم میخواد ببینه صلاحش هست ...

سلام. ممکنه نهی کلا برای انتقالی اومده باشه. کامنت قبلیمو به استارتر بخون.

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور