2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم

92 بازدید | 11 پست

سلام 

برای خواهر من خواستگاری اومده که شرایطش خوبه از نظر مالی و شغلی اما خواهرم میگه به دلم ننشسته 

خانواده آقا پسر رو هم میشناسیم و خانواده خوبی هم داره 

من خیلی مرددم که به خواهرم بگم ادامه بده و باز ببینتش شاید به دلش بشینه یا اینکه نه تموم کنن آقا پسر یمقدار ریز می‌ره اس البته خواهرمم بلند نیست ۱۵۵ایناس پشت کنکوریه پدرمم کارمنده و یه زندگی در حد متوسط داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی حالا ی چند جلسه بیشتر رفت و آمد کنن شاید خوشش اومده زوده واس نه گفتن اگه شرایطش خوبه

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
ولی حالا ی چند جلسه بیشتر رفت و آمد کنن شاید خوشش اومده زوده واس نه گفتن اگه شرایطش خوبه

اره آخه خواهرمم خودش قدش بلند نیس و از طرفی هم اهل درس و اینا نیس که بیگم درس میخونه سرکار می‌ره و موقعیت های بهتر گیر میاره 

اره آخه خواهرمم خودش قدش بلند نیس و از طرفی هم اهل درس و اینا نیس که بیگم درس میخونه سرکار می‌ره و م ...

قد پسره تقریبا چقدره مگه ؟ بعدشم کنار خواهرت باید خوب باشه ک خب خواهرت ریز میزس واس همین نمیشه بخاطر ی قد طرفو رد کرد

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
قد پسره تقریبا چقدره مگه ؟ بعدشم کنار خواهرت باید خوب باشه ک خب خواهرت ریز میزس واس همین نمیشه بخاطر ...

من یه شهر دیگه ام ازدواج کردم عکسشو دیدم ولی از خواهرم کوتاه تر نیس 

من یه شهر دیگه ام ازدواج کردم عکسشو دیدم ولی از خواهرم کوتاه تر نیس 

خب پس خوبه با دوسه جلسه بیشتر دیدن هم ممکنه تصورش از اون آقا عوض بشه کلا بهتر یا بدتر بشه راحت تر تصمیم بگیره 

اره نظر منم همینه  ممنون از همراهیت عزیزم

خواهش میکنم ایشالله ک بهترین تصمیمو بگیره خوشبخت بشه