2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم توروخدا میایید؟:(

219 بازدید | 26 پست

بچها نامزدم امروز صبح پرواز داشت که بیاد شهرمون

قرار بود تا یک برسه خونه و بهم پیام بده ولی الان دوازده شبه هنوز خبر نداده از خودش:(

تو هواپیما باید گوشیو خاموش کرد؟گفت گوشیمو خاموش میکنم هنوز خاموشه یه گوشیه دیگه هم داشت نمیدونم اونم یا خودش اورده یا نه ولی روشته اون خطش ولی جواب نمیده

نمیتونم زنگ بزنم خونشون چون رابطم با خانوادش در همین حده که مامانش زنگ زده برا خواستگاری و خانوادم گفتن نه

بچها چیکار کنم حالم خیلی بده بخدا دارم دق میکنم😭😭

از صبح انقد از استرس گریه کردم دارم میمیرم قلبم داره از جاش کنده میشه:(خیلییی نگرانم

نگران نباش اون الان کاملا حالش خوبه ان شاالله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا خبر نمیده از خودش بهش گفتم حتما بهم خبر بده نداده هنوز

پسرا اینجورین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
فرق نیست بین دوست پسر و نامزد؟ نمیدونم حتما به بعد از عقد میگین نامزدی 

نامزد اونیه که اومده خواستگاری با خانوادش انگشتر دست دختر کرده ..دوست پسر همونیه که نمیشه به خانوادش زنگ زد!!چون رابطه پنهانیه..یه دنیافرقه بین اینا

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
اصن خبر ندادن به من براش مهم نبوده هیچی ولی چرا گوشیش از صبح خاموشه خب

شاید خواسته جلب توجه کنه بخدا اکثرشون همینن