2777
2789
عنوان

از دست دادم مگه میشه فراموش کنم اون روز رو

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 40 پست
خیلی ناراحت شدم غصه نخور عزیزم جاشون تو بهشته😢

ببخش ناراحتت کردم عزیزم 😔🖤ممنونم ازت

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
خدا بهت صبر بده درمان میکنم خیلی سخته آن شالله جاشون دوباره سبز بشه

خیلی سخته خیلی نمیتونم تحمل کنم تاحالا آنقدر داغون نبودم مرسی از همدردیت گلم غم نبینی هیچوقت 

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلی گریه تایپ کردم با گوشی ببخشید کلی می‌دونم غلط نوشتم 😔🖤

خیلی سخته خیلی نمیتونم تحمل کنم تاحالا آنقدر داغون نبودم مرسی از همدردیت گلم غم نبینی هیچوقت 

سه ماه پیش بچه اولم سقط شد هنوزم حالم خوب نشده بنظرم همیشه یه گوشه قلبم شکسته میمونه میخام برم تو اقدام دعا کن خدا مرهم بزار رو دل شکستم

نوشتم تا بمونه مثل تو قلبم که همیشه میمونه یاداشت هم بمونه جایی از من  خیلی تلخ پاییز خیلی نام ...

میگن دعای دلشکسته ها می گیره 

منم امیدوارم هر چه زودتر هر طور که می خوای دلت شاد بشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
با کلی گریه تایپ کردم با گوشی ببخشید کلی می‌دونم غلط نوشتم 😔🖤

میفهممت من جواب آزمایشا بی بی چکم سونوگرافی ارو همشو نگه داشتم چرا به جای بغلم جیگر گوشم افتاد روزمین سرد بیمارستان وقتی فک میکنم انگار چنگ میزنم به جیگرم

سه ماه پیش بچه اولم سقط شد هنوزم حالم خوب نشده بنظرم همیشه یه گوشه قلبم شکسته میمونه میخام برم تو اق ...

ببخشید من دیروز خیلی حالم بد شد 

متاسفم گلم خیلی ناراحت شدم🖤😔شما چرا بچتون از دست دادین 

به امید خدا دامنت سبز بشه عزیزم برات دعا میکنم خدا بچه سالم صالح بهت بدع

میفهممت من جواب آزمایشا بی بی چکم سونوگرافی ارو همشو نگه داشتم چرا به جای بغلم جیگر گوشم افتاد روزمی ...

خیلی سخته خیلی واقعا با گوشت و خونم درک میکنم حرفا رو مننننن چقدر آرزوها داشتم براشون وسایلشون میبینم جیگرم آتیش میگیره خدا باعث بانیش لعنت کنه خدا نگذره ازشون

مرسی گلم همچنین برای شما....برا من تو ۹هفته گفتن ۶هفته دیگه رشد نکرده

🖤😔😔😔💔چرا بارداری ها اینجوری شده آخه