2777
2789

سلام دوستان خیلی حالم بده خاستم تا حدی دردهای  این شش ماه خودم رو بنویسم هم اینجا بمونه هم اینکه یکم آروم بشم 🖤😔💔که هیچوقت آروم نمیشم می‌دونم 

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی متن نوشتم فک کردم میشه فرستاد الان دیدم زده طولانی هست باکوشی کلی هم به سختی نوشتم الان شات می‌فرستم بخونید ببخشید نمی‌دونستم متن طولانی نمیشه فرستادم مثلا خاستم اسیر تایپ نشید بدتر شد

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

چهارمی 

سومی هم اولش اشتباهی دادم اونه اولین صفحه سومی بود 

یعنی دلیل از دست دادن بچه هات آمینو سنتز بود؟

نه همه چی 

کاش منم می تونستم بنویسم

امسال بدترین پاییز عمرم رو گذروندم 

حتی بدتر از اون پاییزی که فهمیدم بهم خیانت شده😔

دنیای عجیبیه گاهی فکر می کنی دیگه بدتر از این نمیشه اما بعدها با خودت میگی اون که چیزی نبود در برابر این که الان دارم می کشم🙂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤