2777
2789

من كسى كه دوستش دارم 

باهمديگه بعد يك سال و خورده اى دوباره دوست شديم

ولى بخاطر مشغوليت شديد كارى و ذهنى بهم گفت تو شايد دلت بخواد يكى هر روز باهات حرف بزنه ولى من الان نمى تونم اصلا تو رابطه باشم و اين حرف ها و بعد كات كرديم ( راست هم مى گفت واقعا مشكل داشت ، پولش رو خورده بودن و نمى دادن هى دنبال پول هاى از دست رفته ش بود بعد يه كارى هم در شرف انجام دادنش بود)

حالا مى خواستم ببينم آيا حق داشته بخاطر اين مسائل تركم كنه ؟ 

بر ميگرده اگه مشكلاتش درست بشه ؟ 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو حالت داره راست گفته و خب طبیعیه در این حالت آدم از خود بی خود میشه ترمکزشو از دست میده حالت دوم میتونست بهت بگه منتظرم بمون ولی نمیخواست اذیت بشی ومثلا خواست فداکاری انجام بده.  

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕

بهش حق بده 

اون الان فکرش مشغوله گرفتاریشه ...بهت که نگفته دوستت نداره ...

به نظرم بهش پیام بده .بگو کنارتم تا آخرش 

الان کنارش نباشی پس کِی میخوای باشی 

البته اگه دوستش داری 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
دو حالت داره راست گفته و خب طبیعیه در این حالت آدم از خود بی خود میشه ترمکزشو از دست میده حالت دوم م ...

راست كه گفت چون واقعا ديدم خيلى كاراش پيچ مى خورد و جلو نمى رفت 

ولى اين كه بهم نگفت منتظر بمونم اذيتم مى كنه

البته اولش گفت

ولى بعد من هى گفتم يا بايد كامل كات كنى يا بايد كامل باشى كه اونم كات كرد 😅

منم گفتم واسه هميشه ميرم ٦ ماه ديگه هم حق ندارى پيام بدى

اعصابم اخه بهم ريخت

ولى واقعا مشكلات خيلى زيادى داره تمام موهاش سفيد شده

راست كه گفت چون واقعا ديدم خيلى كاراش پيچ مى خورد و جلو نمى رفت  ولى اين كه بهم نگفت منتظر بمو ...

چند سالشه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
حق نداشت ازطرفیم من که مردم میدونم اگه دلت با کسی باشه هیچ چیزی باعث نمیشه دلشو بشکنی حتی پول که درب ...

ما كلا دو سال پيش فقط يك ماه باهم بوديم

ايندفعه هم كلا سه هفته 😁

سرجمع ٢ ماه باهم بوديم - انقدر باهم نبوديم كه عشق شديد بين مون باشه

اصلا خودم واسه خودم تايم در نظر گرفتم مثلا گفتم تا فروردين ماه نياد ديگه ميرم پى زندگى خودم