2777
2789
عنوان

ميشه آقايون بيايد جواب بديد 🙏🏻 ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش حق بده  اون الان فکرش مشغوله گرفتاریشه ...بهت که نگفته دوستت نداره ... به نظرم بهش پیام ب ...

دركش كه مى كنم ولى غرورم اصلا اجازه نميده چون متاسفانه جلوش اشكم در اومد وقتى گفت اصلا توان اداره يه رابطه رو ندارم. ...

دركش كه مى كنم ولى غرورم اصلا اجازه نميده چون متاسفانه جلوش اشكم در اومد وقتى گفت اصلا توان اداره يه ...

درسته ...

رابطه رو باید دوطرف کنترل و اداره کنن ...

درسته ما خانوما به توجه بیشتری نیاز داریم تو رابطه ...ولی به قوله خودت اون الان تو شرایط عادی نیست که بتونه خیلی برات وقت بذاره  

اگه دوستش داری پاش بمون و درک کن شرایطش رو ...

اگرم که از نمیتونی باهاش کنار بیای‌ ‌‌.بیخیالش شو ! 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
درسته ... رابطه رو باید دوطرف کنترل و اداره کنن ... درسته ما خانوما به توجه بیشتری نیاز داریم تو ر ...

به خودم گفتم تا فروردين فقط منتظر ميمونم

اومد كه اومد

نيومد كه ديگه به دليل اينكه ديگه خيلى دير كرده ديگه كارى به كارش ندارم

من خانمی که دوس داشتم ولم کرد بارها جلوش اشکم دراومد ولی براش مهم نبود باید یادبگیری چه جوری دل بکنی ...

حتما بهتون علاقه نداشته وگرنه اگه هر ایرادی هم داشتین ترک تون نمی‌کرد 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
به خودم گفتم تا فروردين فقط منتظر ميمونم اومد كه اومد نيومد كه ديگه به دليل اينكه ديگه خيلى دير كر ...

انشالله که مشکلش حل بشه .تا اون موقع بیاد 

بااین همه میخوام بی اهمیت باشم بیخیال من دل کندن بلدنیستم هنوز روش غیرت دارم الانم اشکم دراومد بیخیا ...

اين حس هارو قبلا تجربه كردم

بعد دو سال فهميدم چه اشتباهى كردم

تجربه عشق خيلى شديد رو داشتم

ولى بعد فهميدم عاشق يه ادم شياد شده بودم ، وقتى خدا بهم چهره ى لجنش رو نشون داد تو يك ماه تموم شد

يدونه هم نفرينش كرد كه اونم گرفت

بااین همه میخوام بی اهمیت باشم بیخیال من دل کندن بلدنیستم هنوز روش غیرت دارم الانم اشکم دراومد بیخیا ...

دلیل رفتنش چی بود ؟ 

یعنی شما پسرا اینقدر احساساتی هستین؟