2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش رو پیدا کن

ضدجوش لامینین

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

نمیخام تبلیغ کنم ولی تو پیجم ی کرم بیواکواست اورجیناله ببین جوشارو خشک میکنه و منافذتو میبنده بر هر جوشی دواست مخصوصا اورژانسی از نیازات هر فرده🥺حتی خودمم دارم

خواستی من درخدمتم

aidashop00 

قراره بری مهمونی یا جای مهم؟؟

اخه جوشها  نامردا  اینجور موقه ها پیداشون میشه 😅😅 

با صابون و آب ولرم بشور ولی زیاد دستکاری نکن جوش واگیر داره و ممکنه قسمت‌های دیگه صورتتم بزنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من قبلنا صورتم جوش میزد ی ضد جوش دکتر نوشت سال ۹۵  ۲۷۰تومن گرفتم خارجی بود من خنگ تیوپش گم کرد ...

ببین دورت بگردم صورت من ۲۷۰ تومن سهل بود هر جلسه که میرفتم پیش دکترم خانم کاسبی تو رشتم بود حدود ۲ ۳ تومن فقط دارو و کرم و اینا میداد

از حق نگذریم تا یجایی صورتمو درست کرد ولی به محض قطع کردنشون بدتر شد

این ولی اینطوری نبود من هم سرمشو برداشتم برای لک هم کرم براش جوش و منافذ صورت الان به نسبت گذشته واقعا بهترم ولی رعایت میکنما مثلا فوم میزنم کرم میزنم