2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😭

1029 بازدید | 45 پست

۶ساله که دارم برای بارداری میرم و میام آی وی اف های منفی و...یازدهم یه امپول داشتم ک باز اماده بشم برا ivf بهم گفته بودن تا ۲هفته پریود نشدی برو آز بارداری بده...امروز آز  دادم درکمال ناباوری مثبت شد😭باورم نمیشه حتی میخواستم جوابشم نگیرم از بس تاالان منفی بود....این خبر شادی بود ولی تو این شرایط همسرم بخاطر آمبولی ریه تو آی سی یو بستریه بهش گفتم تا یکم روحیه بگیره و حالش خوب بشه توروخدا دعا کنید کاش کنارم بود تو این شرایط

من بتام ۱۰۰۰ خوبه؟؟؟یکم لک صورتی دیدم براچیه؟خواهش میکنم ج بدین

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزدلم😍😍

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

تبریک عزیزم🌚❤️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

وای 🥲🥲

مثل فیلما که مرده تو بیمارستانه ، زنه میاد میگه باردارم 😍😍

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مبارکه چشمتون روشن.انشالله همسرتونم به زودی مرخص میشن با این برکتی که به زندگتون اومده

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من